Νίκος Μουτσινάς: « Ήταν σαν να ήμουν λοβοτομημένο» - Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση του από τον ΣΚΑΙ

«Τα συναισθήματα μου είναι ανακατεμένα ακόμη»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νίκος Μουτσινάς: « Ήταν σαν να ήμουν λοβοτομημένο» - Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση του από τον ΣΚΑΙ

Το μεσημέρι της Παρασκευής 30/6 ο Νίκος Μουτσινάς αποχαιρέτησε από τον ΣΚΑΙ με την εκπομπή Καλό Μεσημεράκι να ρίχνει αυλαία. Από το πλατό πέρασαν πολλά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, ανάμεσα τους ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αλλά και η Ζέτα Μακρυπούλια η οποία ήταν αντίπαλος του πολλά χρόνια.

«Λοιπόν, θέλω να σας πω μέσα από την καρδιά μου ένα τεράστιο ευχαριστώ. Νομίζω ότι αυτό που με κάνει χαρούμενο είναι ότι ωρίμασα μέσα από την εκπομπή, μέσα από συνθήκες της εκπομπής, σαν άνθρωπος αρχικά και ευχαριστώ, που μου δώσατε αυτή την 5ετία», ήταν μεταξύ άλλων τα τελευταία του λόγια φανερά συγκινημένος.

Τα νούμερα τηλεθέασης μάλιστα που σημείωσε η τελευταία εκπομπή μόνο χαρά έφερε στον ΣΚΑΙ, παρόλο που ο Νίκος Μουτσινάς αποχώρησε από τον σταθμό έπειτα από πέντε χρόνια.

Τα πρώτα λόγια του Μουτσινά μετά την αποχώρηση του από τον ΣΚΑΙ

Λίγο μετά το τέλος της τελευταίας εκπομπής, ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες που τον περίμεναν έξω από τα στούντιο, όπου παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις.

«Τα συναισθήματα μου είναι ανακατεμένα ακόμα. Έχει απ’ όλα. Είναι μεγάλο το ανακάτεμα. Είναι και χαρά, η χαρά της ξεκούρασης, η χαρά ότι γίνεται ένα νέο βήμα εκτός τηλεόρασης, που είναι είναι πολύ εντυπωσιακό. Ταυτόχρονα συγκίνηση για το τέλος της εκπομπής τα 5 χρόνια, του αποχωρισμού. Είναι πάρα πολύ μπερδεμένο όλο μαζί. Στην εκπομπ ήταν σαν να ήμουν λοβοτομημένος. Δεν καταλάβαινα ποιος έμπαινε, ποιος έβγαινε, ποιον χαιρετούσα. Ήταν λίγο παραπανίσιο φορτισμένο μάλλον από τις προηγούμενες φορές. Θα κρατήσω τη χαρά», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε «Κρατάω την ευκαιρία που μου δόθηκε να κάνω ό,τι μου κατέβει στο κεφάλι με την παρέα μου. Μια παύση πάω να κάνω. Θα δω πως θα βγει. Με τάραξε πολύ η Ζέτα Μακρυπούλια. Μόνο που ήρθε και την είδα με τάραξε πολύ, με αυτή συγκινήθηκα το πιστεύετε; Ήταν αδιανόητο ήταν και απέναντι μου παλιά. Συγκινήθηκα πάρα πολύ που την είδα γιατί η Ζέτα Μακρυπούλια είναι πολύ οικείο μου πρόσωπο. Της εξομολογήθηκα ότι με έπιασε ένα σφίξιμο...».