«Θα τα ακούσετε όταν βγει η επίσημη ανακοίνωση» - Οι πρώτες δηλώσεις της Μαγγίρα μετά το τέλος της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα

Τi συμβαίνει στο OPEN

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Θα τα ακούσετε όταν βγει η επίσημη ανακοίνωση» - Οι πρώτες δηλώσεις της Μαγγίρα μετά το τέλος της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα

Τις πρώτες της δηλώσεις έκανε η Μπέττυ Μαγγίρα μετά το τέλος της εκπομπής της Ποιος είναι πρωινιάτικα χθες 30/6, από το OPEN. Η παρουσιάστρια έπειτα από 2 χρόνια στον αέρα, τώρα βρίσκεται σε μια περίεργη φάση, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει λύσει το ζήτημα της επόμενης τηλεοπτικής χρονιάς.

«Μου χαρίσατε δύο από τις πιο ωραίες μου τηλεοπτικές χρονιές! Περάσαμε πολύ ωραία αλλά και δύσκολα αλλά η χαρά μας ήταν απερίγραπτη. Μας δώσατε πολύ χαρά, μας αγαπήσατε, μας δώσατε δύναμη, ελπίζω να περάσατε ωραία τα πρωινά σας. Εγώ θα πω αυτό: ένα είναι σίγουρο, ότι θα ανταμώσουμε ξανά», ήταν τα λόγια της στο φινάλε, αφήνοντας υπονοούμενα - δείτε εδώ τα δάκρυα.

Με το κανάλι ενώ βρίσκονται σε συζητήσεις δεν έχουν δώσει χέρια και δεν έχουν πέσει υπογραφές, με αποτέλεσμα το μέλλον της όπως και των συνεργατών της είναι αβέβαιο.

Οι δηλώσεις της Μαγγίρα μετά το τέλος της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα

«Στεναχωριέμαι, αν και γκρίνιαζα τόσο καιρό. Έλεγα ότι είμαι πάρα πολύ κουρασμένη, να τελειώσουμε να πάμε για μπάνιο. Είχα από χθες το βράδυ μία αναστάτωση, ένα φτερούγισμα. Ξύπνησα 6 παρά, δεν μπορούσα να ξανακοιμηθώ. Ήμουν περίεργα σήμερα, ήμουν κάπως. Είμαστε σαν οικογένεια, αγαπιόμαστε πάρα πολύ. Θα δείξει το μέλλον για το μέλλον, θα τα ακούσετε όταν βγει η επίσημη ανακοίνωση. Εννοείται πως θέλω να συνεχίσει η ομάδα ως έχει. Σαν παρουσιάστρια εννοείται ότι διεκδικώ κάποια πράγματα που με κάνουν να αισθάνομαι καλά, ασφάλεια, με ανθρώπους με τους οποίους έχω χημεία», ανέφερε αρχικά μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

«Η φετινή σεζόν μου άφησε μία πολύ γλυκιά γεύση, με πάρα πολλή δουλειά, και πολλά εμπόδια και ευτράπελα. Ήταν δύσκολη τηλεοπτική χρονιά η φετινή, πολλές οι εκπομπές, μεγάλος ο ανταγωνισμός. Πάνω κάτω όλοι τα ίδια θέματα παίζουμε, εμείς διαφοροποιηθήκαμε νομίζω ως προς τον τρόπο κυρίως. Απ’ ό,τι λέει ο κόσμος αρέσει πάρα πολύ αυτό», συνέχισε.

«Σίγουρα με ανυψώνει το ότι δέχομαι προτάσεις, ανεβάζει την αυτοπεποίθησή μου. Είμαι επαγγελματίας και είναι λογικό. Το τι προτάσεις δέχθηκα, από ποιους και πότε δεν έχει να κάνει. Η τελική απόφαση θα ανακοινωθεί από το κανάλι μου. Είμαστε σε πολύ καλές συζητήσεις με το ΟΡΕΝ», είπε από την άλλη για τις τηλεοπτικές της προτάσεις.