«Έχουν αφήσει μπάτζετ έξω για να ψηφίσει ο κόσμος...» - Δημόσια καταγγελία Βασάλου για παίκτες του Survivor All Star

Αν ισχύει αυτό θα γίνει χαμός...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
costavasaloshd/Instagram
costavasaloshd/Instagram

Στην καθημερινότητα του έχει επιστρέψει για τα καλά ο Κωνσταντίνος Βασάλος, μετά την αποχώρηση του από το Survivor All Star. Μπορεί να ήθελε πολύ να φτάσει στον τελικό και να κερδίσει, ωστόσο τελικά έφυγε 8ος από το ριάλιτι επιβίωσης.

Έχοντας γυρίσει σπίτι του, απολαμβάνει τις διακοπές του μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ειδικά με τον Fipster που ήταν και ο νούμερο ένα υποστηρικτής του, είναι συνεχώς μαζί αφού είναι κολλητοί φίλοι εδώ και αρκετό διάστημα.

Μέσα από ένα vlog του Youtuber λοιπόν, ο Κωνσταντίνος Βασάλος μεταξύ σοβαρού και αστείου έκανε μια... καταγγελία για παίκτες στο Survivor All Star που έχουν αφήσει μπάτζετ πίσω στην Ελλάδα ώστε να τους ψηφίζει ο κόσμος.

Η αποκάλυψη - καταγγελία του Βασάλου για το Survivor All Star

«Παιδιά σας είπα πριν φύγω να με ψηφίσετε. Δεν με ψηφίσατε, όγδοος αποχώρησα. Όλοι σας έλεγαν στηρίζουν Βασάλο, αλλά πού ήταν αυτή η στήριξη; Μήπως κάποιοι παίκτες έχουν αφήσει μπάτζετ έξω για να ψηφίσει ο κόσμος, ο φίλος τους…ε τι λέω μωρέ....».

Να σημειώσουμε πως η αποκάλυψη που έκανε και για τον δικηγόρο που του ζήτησε να συνευρεθούν ερωτικά με πληρωμή, προκάλεσε μέσα στην εβδομάδα θύελλα αντιδράσεων.

Δείτε την αποκάλυψη στο 20ο λεπτό

«Εγώ απλά αυνανίστηκα! Έγινε σεξ» - "Έσπασε" τη σιωπή του για όσα γίνονταν στο δάσος

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ''έσπασε'' τη σιωπή του στη νέα συνέντευξη, που παραχώρησε στην εκπομπή του πολύ καλού του φίλου, Fipster στο Υoutube, η οποία ανέβηκε την Τετάρτη 28/6 με τις περισσότερες δηλώσεις να προκαλούν αίσθηση.

Ο πρώην παίκτης του Survivor all star βάζει τα πράγματα στη θέση του, καθώς όσο έλειπε στο ριάλιτι, ειπώθηκαν πολλά για εκείνον και τα ερωτικά του, αφού του χρεώθηκαν ερωτικές στιγμές στο παιχνίδι και όχι με τη Βαλαβάνη.

Πιο αναλυτικά, ο ίδιος ξεκαθάρισε, πως δεν έκανε ποτέ σεξ στο παιχνίδι - παρά μόνο με τον εαυτό του - κάτι, που κατά άλλα συνέβη στο παιχνίδι με άλλους παίκτες, με το Βασάλο να δίνει τα ονόματά τους ελεύθερα!

Δείτε επίσης: «Το "Α" ήταν για την...» - Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ξεκαθάρισε για την φημολογούμενη νέα του σύντροφο

«Έκανα σεξ πολύ μεγάλος 18 χρονών βασικά. Πρέπει να ήμουνα δύο μήνες πριν κλείσω τα 18. Την πρώτη μου φορά είπα τι βλακεία είναι αυτό δεν πάω να αυνανιστώ μόνος μου. Είπα κάτσε να το ξανά προσπαθήσω και πάλι δε μ’ άρεσε πέρασε ένας μήνας για να μ' αρέσει.

Δεν έγινε σεξ το φετινό survivor!», είπε χαρακτηριστικά και όταν τον ρώτησε ο Φίλιππος αν έκανε ο Σάκης με τη Μαριαλένα απάντησε «A ναι έγινε. Δεν θα έκανε το ζευγάρι σεξ, πήγαμε τόσα ταξίδια άμα δεν κάνανε θα υπήρχε πρόβλημα. Εγώ δεν έκανα απλά αυνανίστηκα. Άκου εκεί πέρα οι ορμόνες Είναι σε καταστολή επειδή δεν τρώμε. Οι συνθήκες είναι και δύσκολες γενικά αϋπνία.

Προσπαθούσα να κρατάω την τεστοστερόνη μου σταθερή, οπότε είπα στον εαυτό μου, ότι πρέπει να κάνεις με το ζόρι έστω κι αυτό. Σκεφτόμουνα διάφορα. Ωραίο βίντεο αυτό τι σκεφτόταν ο Κωσταντίνος όταν τον έπαιζε», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.