«Θες να πάμε τώρα με 10 χιλιάδες ευρώ;» - Ο Κωνσταντίνος Βασάλος εκθέτει γνωστό τηλεοπτικό δικηγόρο

«Του λέω αδελφέ μου και με λιγότερα, αλλά δεν μπορώ τώρα, δεν προλαβαίνω»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«Θες να πάμε τώρα με 10 χιλιάδες ευρώ;» - Ο Κωνσταντίνος Βασάλος εκθέτει γνωστό τηλεοπτικό δικηγόρο

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος γύρισε με πολύ όρεξη από ότι φαίνεται από τον Άγιο Δομίνικο και παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο κανάλι του Fipster στο Youtube. Ο πρώην παίκτης του Survivor All Star αποκάλυψε πως έχει γίνει σεξ στο Survivor (δείτε εδώ όσα είπε) αλλά... αχ και να ήταν μόνο αυτό!

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε για τις ανήθικες προτάσεις που δέχεται πλέον στα social media, βάζοντας στο «παιχνίδι» και γνωστό τηλεοπτικό δικηγόρο.

Οι αποκαλύψεις του Κωνσταντίνου Βασάλου

«Με φλερτάρουν στο instagram αλλά το πιο ακραίο ήταν να μου κάνουν πρόταση με λεφτά. “Θα ερχόσουν για μια βραδιά μαζί μου με 30 χιλιάδες ευρώ;” Την πρόταση μου την έκανε άνδρας. Θα πήγαινε και με λιγότερα αλλά δεν είχα χρόνο εκείνη την ώρα», ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πως ακολούθησε και μια δεύτερη πρόταση από γνωστό δικηγόρο: «Μου είχε στείλει και ένας δικηγόρος ο οποίος είχε βγει και στην τηλεόραση. “Θες να πάμε τώρα με 10 χιλιάδες ευρώ;” Του λέω αδελφέ μου και με λιγότερα, αλλά δεν μπορώ τώρα, δεν προλαβαίνω».

Υπενθυμίζουμε πως στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε και στη σχέση και τον χωρισμό του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

«Είμαστε σε ένα μαγαζί, μιλάω με με τη Χ- Ψ και λένε νέο ζευγάρι στην πόλη Αυτά με ενοχλούν αλλά δεν θα γίνω και ενοχικός, όχι. Δεν κάναμε κάτι με την Ευρυδίκη ακραίο, επειδή ανεβάζαμε φωτογραφίες μαζί και τέτοια; Αν το κρύψεις σημαίνει ότι έχεις κάτι να φοβηθείς. Όταν μπαίνεις σε αυτό το παιχνίδι, θυσιάζεις την ιδιωτικότητά σου. Θες να γίνεις διάσημος και από την άλλη σε ενοχλεί; Εμένα μου αρέσει το αυθόρμητο και να μην σκέφτομαι το τι θα πουν, δεν με νοιάζει.

Αν γουστάρω να ανεβάσω κάτι με την κοπέλα μου, θα το κάνω, δεν φοβάμαι την κριτική. Έξι μήνες έκανα πολύ δουλειά με τον εαυτό μου, αυτοκριτική. Έχω κάνει πολλά λάθη στη ζωή μου, πάρα πολλά! Με εσένα δεν έχω κάνει...

Λάθη, που έχω κάνει, με την Ευρυδίκη έχω κάνει πολλά λάθη, θες να το αναλύσουμε εδώ; Πολλά συγγνώμη πρέπει να πω σε πολλούς ανθρώπους, ας το αφήσουμε εδώ», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.