Χαμός στο σπίτι τους στην Αντίπαρο: Η έκπληξη του Τανιμανίδη μαζί με τις κόρες του στην Μπόμπα για τα γενέθλια της

Δημοσίευσε βίντεο στο προφίλ της στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαμός στο σπίτι τους στην Αντίπαρο: Η έκπληξη του Τανιμανίδη μαζί με τις κόρες του στην Μπόμπα για τα γενέθλια της

Χαμός από τραγούδια και γέλια επικράτησε στο σπίτι του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα στην Αντίπαρο. Το ζευγάρι κάλεσε στο νησί τους αγαπημένους του φίλους και πρόσωπα της οικογένειας του για να γιορτάσουν όλοι μαζί τα γενέθλια της.

Μάλιστα, ο σύζυγός της της είχε ετοιμάσει και μια πολύ γλυκιά έκπληξη με "συνεργούς" τα δίδυμα κοριτσάκια τους, που είναι η μεγαλύτερη αδυναμία τους.

Η έκπληξη του Τανιμανίδη στην Μπόμπα

Η Χριστίνα Μπόμπα καθόταν στην βεράντα του σπιτιού τους μαζί με τους φίλους της, όταν ο Σάκης Τανιμανίδης εμφανίστηκε μπροστά της κρατώντας μαζί με τις κόρες τους μια τούρτα με τρία κεράκια.

Βίντεο από την όμορφη αυτή στιγμή δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram ο παρουσιαστής γράφοντας «Όσα χρόνια και να μεγαλώσεις θα είσαι πάντα το κορίτσι μου!».

Στο νησί μάλιστα, γιόρτασαν και τα γενέθλια των διδύμων με ένα πολύ όμορφο πάρτι και δυο πολύ εντυπωσιακές τούρτες.

Γιατί έχουν μετακομίσει στην Αντίπαρο

Πριν από μερικές εβδομάδες μέσα από μία ανάρτηση, που έκανε η Χριστίνα Μπόμπα στο instagram έκανε γνωστό, πως εκείνη και ο Σάκης Τανιμανίδης είχαν πάρει μια κομβική απόφαση για τη ζωή τους, καθώς θα ανακαινίσουν το σπίτι τους στην Αθήνα (δείτε εδώ τις πρώτες τις φωτογραφίες).

Στη συνέχεια, η ίδια η Χριστίνα και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 8/5 δημοσίευσε ένα νέο insta story και έτσι ενημέρωσε τους φίλους της, πως μέχρι να ετοιμαστεί το σπίτι τους εκείνη, ο Σάκης και τα παιδιά αποφάσισαν να μείνουν σε ένα παραθαλάσσιο σπίτι.

Εάν κρίνουμε από το γεγονός (δείτε στο παρακάτω βίντεο) πως, η ανακαίνιση, που κάνουν είναι ολική μιας και πέφτουν τοίχοι, τότε καταλαβαίνουμε πως το τελικό αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό και ίσως αργήσει!