"Αναρωτήθηκα αν έπρεπε..." - Όσα αποκαλύπτει η Μαρία Μπακοδήμου για τη σχέση της με τον Φώτη Σεργουλόπουλο

"Αλλάξανε τα πράγματα και επειδή αλλάζουμε κι εμείς μπορούμε να κάνουμε κι άλλες επιλογές"

Γεωργία Κριεμπάρδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Καλεσμένη στην εκπομπή της Μαρίας Μποκοδήμου βρέθηκε η Άση Μπήλιου, το μεσημέρι του Σαββάτου. Οι δύο τους θυμήθηκαν στιγμές από τη συνεργασία τους στο πρωινό του MEGA, στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Όπως ήταν αναμενόμενο, στη συζήτηση ήρθε και το όνομα του Φώτη Σεργουλόπουλου. Ο Φώτης κι η Μαρία έγραψαν τη δική τους τηλεοπτική ιστορία ως δίδυμο, ενώ υπήρξαν και καρδιακοί φίλοι. Αυτά ανήκουν στο παρελθόν, με τους δυο τους να έχουν τραβήξει διαφορετικά μονοπάτια, ενώ δεν είναι και λίγες οι φορές που έχει υπάρξει εκνευρισμός όταν έχουν ερωτηθεί (δείτε εδώ την αντίδραση του Φώτη Σεργουλόπουλου).

Όσα σχολίασε η Μαρία Μπακοδήμου στην εκπομπή της

"Τελευταία φορά που είχαμε συναντηθεί τηλεοπτικά ήταν όταν σας είχα καλέσει με τον Φώτη στη δική μου εκπομπή, στο Stars System, στον Alpha", είπε αρχικά η Άση Μπήλιου. "Εγώ τότε μαζί σας ήταν η πρώτη φορά που έμπαινα στην τηλεόραση, νόμιζα ότι είναι παιδική χαρά, ότι δεν υπάρχουν προβλήματα. Δε θυμάμαι να κοιτάξαμε ποτέ τηλεθεάσεις, όλα αυτά που έζησα τα επόμενα χρόνια δεν είχαν καμία σχέση με αυτό που είχα στο μυαλό μου".

Η Μαρία Μπακοδήμου, από την πλευρά της, σχολίασε: "Έχουμε ζήσει μαζί τα καλύτερά μας χρόνια, αν και εμένα δεν μου αρέσει να το λέω αυτό, γιατί πιστεύω ότι και τα επόμενα θα είναι ωραία. Είμαι αισιόδοξη... Αλλάξανε τα πράγματα και επειδή αλλάζουμε κι εμείς μπορούμε να κάνουμε κι άλλες επιλογές. Στο χέρι μας είναι όλα".

"Για μένα ήταν μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές, γιατί έμπαινα σε έναν καινούργιο χώρο, δεν είχα καμία επαφή. Η μουσική και η αστρολογία ήταν οι δύο μεγάλες μου αγάπες, τα δύο χόμπι μου που ευτύχησα να τα κάνω μαζί. Ακόμη προσπαθώ να καταλάβω γιατί σταματήσατε να κάνετε πρωινό. Γιατί μου το κάνατε αυτό;», είπε με χιούμορ η Άση Μπήλιου.

"Γιατί δε θα μπορούσαμε να το κάνουμε για πάντα. Κι εγώ το έχω αναρωτηθεί, αν έπρεπε να μείνουμε, εκ των υστέρων. Άντε να μέναμε 2 χρόνια ακόμα. Θέλαμε να δοκιμαστούμε σε πράγματα. Δεν είναι ότι μας καλύπτει κάτι και είπαμε ότι τελειώνει αυτό. Εμένα μου αρέσει πάντα να δοκιμάζω καινούργια πράγματα. Εγώ όσο μαθαίνω, νιώθω ζωή, παίρνω ενέργεια", απάντησε η Μαρία Μπακοδήμου για τη λήξη της συνεργασίας της στο πρωινό με τον Φώτη Σεργουλόπουλο.