«Δεν είναι αυτό που παρουσιάζει στο εξωτερικό! Έκανε διαφημιστικά για σαμπουάν...» - Ασύλληπτο "άδειασμα" του Βασίλειου Κωστέτσου στην Βίκυ Καγιά

«Αυτή τη φαντασιοπληξία, που έβλεπε τη Ναόμι Κάμπελ να πλέκουν μαζί, ενώ η Ναόμι δεν ξέρει καν να πλέκει...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν είναι αυτό που παρουσιάζει στο εξωτερικό! Έκανε διαφημιστικά για σαμπουάν...» - Ασύλληπτο

Συνέντευξη στην εκπομπή Γειά σου, παραχώρησε ο Βασίλειος Κωστέτσος. Ο γνωστός σχεδιαστής, μίλησε για το γάμο του Σπύρου Πώρου με την αγαπημένη του (δείτε φωτογραφίες), καθώς είναι εκείνος που σχεδίασε το εντυπωσιακό νυφικό της που απέσπασε τις καλύτερες κριτικές.

Επίσης, ρωτήθηκε και για τα μοντέλα της Ελλάδας που έκαναν καριέρα στο εξωτερικό, με τον ίδιο να είναι ιδιαίτερα αιχμηρός όταν αναφέρθηκε στην Βίκυ Καγιά.

«Μου έστειλε μήνυμα ο Σπύρος και μου γράφει "σε παίρνω τηλέφωνο σε λίγο, ετοίμασε νυφικό" λέω "πλάκα μου κάνει". Δεν είχα ακούσει κάτι, μέχρι που μου έστειλε το link για να δω τη Μαρία και να μιλήσω μαζί της. Δεν ήταν ένα εύκολο νυφικό, διότι δεν τη γνώριζα για να ξέρω τις αναλογίες της, το σωματότυπό της. Όλο έγινε μέσω Skype. Το νυφικό ήταν εμπνευσμένο από τη Μαρία Κάλλας, έτσι το ονόμασα γιατί ήταν πολύ σικ. Το νυφικό ακριβό και θέλω να πω μου το πλήρωσε, δεν ήταν δωρεάν. Είναι πολύ τζέντλεμαν», είπε αρχικά για το γάμο του Σπύρου Πώρου.

Το "άδειασμα" του Βασίλειου Κωστέτσου στην Βίκυ Καγιά

«Η Βίκυ Καγιά έχει κάνει μία καριέρα αλλά δεν είναι αυτό που παρουσιάζει ότι είναι στο εξωτερικό. Η καριέρα της ήταν στην Ελλάδα, δεν ήταν εφάμιλλη της Κουλιανού και της Κουντουρά. Το ότι έκανε στην Γερμανία κάποια σόου και κάποια διαφημιστικά για σαμπουάν δεν είναι διεθνής καριέρα.

Η Βίκυ δεν ήταν κακή στην παρουσίαση απλά ήταν λίγο αυτό το υστερικό που είχε πάθει τελευταία... και αυτή τη φαντασιοπληξία, που τη μία έβλεπε τη Ναόμι Κάμπελ που έπλεκαν μαζί στα backstage, ενώ η Ναόμι δεν ξέρει καν να πλέκει... ή ότι περπατούσε σε σόου της Chanel. Ας μας τα δείξει και δημόσια», είπε.

«Το GNTM δεν θα λείψει, ήταν τροφή για τα sites. Πες μου μια που δούλεψε από τις νικήτριες», σχολίασε στη συνέχεια.