Χείμαρρος η Εύη Φραγκάκη: «Αν έβγαινε ποτέ το #metoo στον χώρο της δημοσιογραφίας, θα έκλειναν πολλοί όμιλοι»

«Έχει τύχει να μην προχωρήσω ή να μην εξελιχθώ περαιτέρω σε κάτι, γιατί...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χείμαρρος η Εύη Φραγκάκη: «Αν έβγαινε ποτέ το #metoo στον χώρο της δημοσιογραφίας, θα έκλειναν πολλοί όμιλοι»

Συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό μας του ΣΚΑΙ παραχώρησε η Εύη Φραγκάκη. Η παρουσιάστρια που εργάζεται στο Action 24, μίλησε για όλους και για όλα, ενώ αναφέρθηκε και στο κίνημα Metoo σχολιάζοντας το χώρο της δημοσιογραφίας.

Η anchorwoman δήλωσε πως αν το εν λόγω κίνημα έβγαινε ποτέ στα κανάλια, τότε πολλοί όμιλοι θα είχαν κλείσει, χωρίς ωστόσο να δίνει παραπάνω λεπτομέρειες.

Το σχόλιο της Φραγκάκη για το Metoo

«Αν έβγαινε ποτέ το #metoo στον χώρο της δημοσιογραφίας, θα έκλειναν πολλοί όμιλοι. Γι’ αυτό νομίζω ότι δεν βγήκε κιόλας. Οι άνθρωποι στα δημοσιογραφικά έχουμε μάλλον αντιληφθεί ότι είναι μέρος της καθημερινότητας. Έχει τύχει να μην προχωρήσω ή να μην εξελιχθώ περαιτέρω σε κάτι, γιατί καταλάβαινα ότι οι ορέξεις του τάδε διευθυντή ήταν κάποιες άλλες. Δεν μου το ‘πε ποτέ όμως ευθέως κανείς, το κατάλαβα εγώ μετά», αποκάλυψε η Εύη Φραγκάκη.

Η εξομολόγηση για τη δολοφονία του Γιάννη Καραϊβάζ

Σε άλλο σημείο, η Εύη Φραγκάκη μίλησε για τη δολοφονία του Γιώργος Καραϊβάζ με τον οποίο ήταν φίλοι. Όπως αποκάλυψε, λίγο πριν τον δολοφονήσουν κοντά στο σπίτι του, ήταν μαζί και έπιναν καφέ.

«Η πιο δύσκολη στιγμή που είχα να διαχειριστώ ήταν ο θάνατος του Γιώργου Καραϊβάζ. Ήμασταν το ίδιο πρωί μαζί και πίναμε καφέ. Ο Γιώργος ήταν στο Star και εγώ ήμουν στον Alpha και κάθε μέρα παρκάραμε δίπλα τα αυτοκίνητά μας. Μπήκαμε, πήραμε καφέ. Ήμασταν φίλοι από παλιά. Με πήρε ένας φίλος μας κοινός από τον ΑΝΤ1 μετά τη δολοφονία και έπαθα σοκ. Δεν μπορούσα να συνέλθω για μέρες» εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης για την υπόθεση δολοφονίας του δημοσιογράφου: Εξετάζεται η μυθική περιουσία του 40χρονου κατηγορούμενου - 1 ferrari, 6 οχήματα, 2 καφετέριες κ.α