Ελένη Χατζίδου-Ετεοκλής Παύλου απαντούν για την "κόντρα" με τον Νίκο Μουτσινά μετά την ατάκα "γεμίζετε τη σκαλέτα σας με μπούρδες"

Απαντούν για τη φημολογούμενη κόντρα

Γεωργία Κριεμπάρδη
Youweekly Editor
Ελένη Χατζίδου-Ετεοκλής Παύλου απαντούν για την

Ανάμεσα στους καλεσμένους-έκπληξη στο φινάλε της εκπομπής "Καλό Μεσημεράκι", την Παρασκευή (30/06) ήταν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου.

Φήμες ήθελαν τους δύο παρουσιαστές να βρίσκονται σε "κόντρα" με τον Νίκο Μουτσινά, αλλά και οι τρεις τους έσπευσαν να δώσουν τη δική του απάντηση (διαβάστε πώς ξεκίνησαν οι φήμες για την κόντρα).

Τι είπαν Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου

Οι παρουσιαστές του Breakfast@Star έχουν άριστες σχέσεις με τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος τους έχει στηρίζει στο τηλεοπτικό τους εγχείρημα. Φυσικά, το χιούμορ του παρουσιαστή κάποιες φορές είναι πιο ιδιαίτερο, με αποτέλεσμα να φουντώνουν τα σενάρια και οι φήμες στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια πως πρόκειται για μια νέα κόντρα στη showbiz.

"Δε θα μπορούσαμε να λείπουμε από την τελευταία του εκπομπή. Είναι ένας άνθρωπος που μας έχει στηρίξει πάρα πολύ. Τον έχουμε στην καρδιά μας. Δεν υπάρχει καμία κόντρα. Μόνο αγάπη και θαυμασμός", είπε η Ελένη Χατζίδου. Από την πλευρά του, ο Ετεοκλής Παύλου, συμπλήρωσε: "Όλο αυτό είναι στο πλαίσιο του χιούμορ γιατί σχολιάζει άτομα στην εκπομπή του".

Οι πρώτες δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά μετά το φινάλε της εκπομπής

Το μεσημέρι της Παρασκευής 30/6 ο Νίκος Μουτσινάς αποχαιρέτησε από τον ΣΚΑΙ (δείτε τα συγκινητικά λόγια της Ελένης Μενεγάκη). Λίγο μετά το τέλος της τελευταίας εκπομπής, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες που τον περίμεναν έξω από τα στούντιο.

"Τα συναισθήματα μου είναι ανακατεμένα ακόμα. Έχει απ’ όλα. Είναι μεγάλο το ανακάτεμα. Είναι και χαρά, η χαρά της ξεκούρασης, η χαρά ότι γίνεται ένα νέο βήμα εκτός τηλεόρασης, που είναι είναι πολύ εντυπωσιακό. Ταυτόχρονα συγκίνηση για το τέλος της εκπομπής τα 5 χρόνια, του αποχωρισμού. Είναι πάρα πολύ μπερδεμένο όλο μαζί. Στην εκπομπ ήταν σαν να ήμουν λοβοτομημένος. Δεν καταλάβαινα ποιος έμπαινε, ποιος έβγαινε, ποιον χαιρετούσα. Ήταν λίγο παραπανίσιο φορτισμένο μάλλον από τις προηγούμενες φορές. Θα κρατήσω τη χαρά", ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε "Κρατάω την ευκαιρία που μου δόθηκε να κάνω ό,τι μου κατέβει στο κεφάλι με την παρέα μου. Μια παύση πάω να κάνω. Θα δω πως θα βγει. Με τάραξε πολύ η Ζέτα Μακρυπούλια. Μόνο που ήρθε και την είδα με τάραξε πολύ, με αυτή συγκινήθηκα το πιστεύετε; Ήταν αδιανόητο ήταν και απέναντι μου παλιά. Συγκινήθηκα πάρα πολύ που την είδα γιατί η Ζέτα Μακρυπούλια είναι πολύ οικείο μου πρόσωπο. Της εξομολογήθηκα ότι με έπιασε ένα σφίξιμο...".