Έξαλλος ο Νίκος Μάνεσης: "Λένε ότι τα παίρνω"

"Σε αυτή την εκπομπή δεν παίρνουμε ούτε ένα cent για αυτά που βγάζουμε"

Γεωργία Κριεμπάρδη
Youweekly Editor
Έξαλλος ο Νίκος Μάνεσης:

Ο Νίκος Μάνεσης έδωσε τη δική του απάντηση μέσα από την εκπομπή σε όλους εκείνους που ισχυρίζονται πως η εκπομπή "τα παίρνει" για να προωθεί θέματα και επιχειρηματικά συμφέροντα. Οι τηλεθεατές και οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης συνηθίζουν να σχολιάζουν κατ' αυτόν τον τρόπο σε δημοσιογράφους από τον ενημερωτικό χώρο, επειδή μπορεί απλά να διαφωνούν με μία είδηση που αναπαράγεται...

(δείτε εδώ το έντονο ξέσπασμα του δημοσιογράφου)

Ο δημοσιογράφος του Alpha θέλησε να κάνει μια σημαντική διευκρίνιση, απαντώντας σε όλους όσοι τον έχουν κατά καιρούς κατηγορήσει, αν και τα νούμερα τηλεθέασης τον δικαιώνουν και επιβεβαιώνουν την αξία του.

Όσα είπε ο Νίκος Μάνεσης

"Ο φίλος μου, ο Τάσος Ηλίας, μου είπε μία ιστορία και θέλω να την επαναλάβω χωρίς να πω ονόματα. Δεν με ενδιαφέρει τι γίνεται με άλλες εκπομπές, δεν ξέρω και δεν με νοιάζει. Επειδή εκφράστηκε μία απορία από έναν φίλο του: αυτά τα οποία βγάζουμε τα βγάζουμε δωρεάν ή παίρνουμε κάποια χρήματα γιατί διαφημίζουμε μία ταβέρνα; Ποτέ".

"Κάποτε είχα πάει στην Πάρο για το 60 λεπτά Ελλάδα και ήταν μία διαφημιστική εταιρία που συμπίπτουμε και «έγδερνε» επιχειρηματίες, για να τους κάνει μία διαδικτυακή διαφήμιση. Έπεσα στην ίδια περίπτωση και λένε ότι «τα παίρνω». Μετά ζητούσαν γονυπετείς συγγνώμη οι άνθρωποι" περιγράφει ο δημοσιογράφος και συνεχίζει:

"Ούτε ένα cent. Είναι κόντρα στην ιδεολογία, κάτι που δεν κάνουμε και μπορούν να το πιστοποιήσουν οι περισσότεροι από 3.000 καλεσμένοι που είχαμε", ξεκαθαρίζει ο Νίκος Μάνεσης στον αέρα της πρωινής του εκπομπής".

Χαριτολογώντας με το γνωστό του χιούμορ είπε, κλείνοντας το θέμα: "Καμιά φορά μάς λάδωναν με κανένα τσίπουρο και καμιά μακαρονάδα".