"Ό,τι δίνει, παίρνεις" η απάντηση Ζαχαράτου για τον σάλο που προκλήθηκε από βίντεο-σκετς του ως Πόπη Τσαπανίδου

Απαντά για πρώτη φορά!

Γεωργία Κριεμπάρδη
Youweekly Editor

Ο Τάκης Ζαχαράτος, χθες Παρασκευή 30/6, ανέβηκε στη σκηνή της συναυλίας του Μάριου Φραγκούλη, του Γιώργου Περρή και της Δήμητρας Σελεμίδου, στο Faliro Summer Theatre, και απάντησε για πρώτη φορά μετά το περιβόητο σκετς που έκανε στον αέρα του ΑΝΤ1, μιμούμενος την Πόπη Τσαπανίδου.

Το εν λόγω βίντεο προκάλεσε την έντονη αντίδραση της εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ (δείτε την γλυκιά ανάρτηση από την κάλπη την ημέρα των εκλογών με το εγγονάκι της), η οποία το χαρακτήρισε "σεξιστικό". "Μου στείλανε ένα μήνυμα για το περίφημο βίντεο του… κυρίου, κωμικό, για το οποίο γέλασαν οι περισσότεροι παρευρισκόμενοι. Μου μεταφέρανε λέξεις και φράσεις που περιείχε. Για μένα αυτό το βίντεο δεν είναι χιουμοριστικό, δεν είναι σάτιρα. Είναι βαριά, βαρύτατη σεξιστική επίθεση" είχε πει η Πόπη Τσαπανίδου.

Η απάντηση του Τάκη Ζαχαράτου

"Θέλετε κάτι επίκαιρο να πω, να βγω Ανδρουλάκης καλύτερα, αφήστε την Τσαπανίδου, βρήκαμε τον μπελά μας. Εγώ θέλω να πω κάτι. Όλα αυτά τα χρόνια ξεκίνησα να κάνω την καριέρα μου που την έχω αφιερώσει πρώτα από όλα στην μητέρα μου και στις σπουδαίες Ελληνίδες. Όπως η Μελίνα, η Αλίκη, η Ρένα Βλαχοπούλου. Και ξέρετε πάρα πολύ καλά πόσο εκτιμώ τις γυναίκες, τις σέβομαι και τις αγαπώ. Από εκεί και πέρα η σάτιρα είναι αυτό που λέμε, ό,τι δίνεις παίρνεις" είπε ο Τάκης Ζαχαράτος. (δείτε μία από τις πιο πετυχημένες μιμήσεις του)