Fipster: Απαντά πρώτη φορά για την ανήθικη πρόταση που αποκάλυψε πως δέχτηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος

Όλη η αλήθεια

Fipster: Απαντά πρώτη φορά για την ανήθικη πρόταση που αποκάλυψε πως δέχτηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος

Σάλο στη showbiz προκάλεσε μία δήλωση του Κωνσταντίνου Βασάλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον φίλο του Φίλιππο Ιωάννου για το κανάλι του στο Youtube. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε για μία ανήθικη πρόταση που δέχθηκε μέσα από τα social media, όπου, όπως αποκάλυψε, ένας γνωστός δικηγόρος του πρότεινε να του προσφέρει χρήματα για να συνευρεθούν ερωτικά (δείτε όλα όσα είπε ο ίδιος).

Στην εκπομπή "Γεια σου" του ΣΚΑΙ μίλησε ο Fipster (Φίλιππος Ιωάννου), ο οποίος μεταξύ άλλων απάντησε στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε ο κολλητός του.

Όσα δήλωσε ο Fipster

"Πραγματικά εγώ είμαι σύντροφος του Κωνσταντίνου Βασάλου και πια το δηλώνω. Ναι, Ρούλα Βροχοπούλου! Δεν κατάλαβα γιατί έγινε όλο αυτό με την συνέντευξη. Ξέρεις τι; Μπορεί κάποια πράγματα να ήταν παραπανήσια, γιατί έχουμε μια οικειότητα με τον Κωνσταντίνο και είμαστε φίλοι αλλά μιλάμε για το Youtube, όπου είμαστε λίγο πιο άνετοι. Αν σε κάποιους δεν άρεσε αυτή η συνέντευξη, το δέχομαι. Δηλαδή δέχομαι ότι κάποιοι θεωρούν πως ακούστηκαν παραπανίσια πράγματα και κάποια ήταν άκομψα, το δέχομαι" είπε αρχικά.

Και συνέχισε: "Εγώ όμως δεν τα βρήκα άκομψα και για αυτό δεν τα φάγαμε από το μοντάζ. Ο Κωνσταντίνος έχει αυτό το χιούμορ, που μετά από έξι μήνες στο Survivor που φέτος έδειξε το χιούμορ του, δεν γίνεται να μην καταλάβεις ότι κάνει 180% πλάκα με αυτό και ότι όλα τα τρολάρει και όλα τα κάνει πλάκα. Και να ήξερε ότι θα γίνει όλο αυτό, το ίδιο θα έκανε γιατί μιλάμε για Youtube. Μιλάμε ότι στο Youtube θέλεις να κάνεις μια πιο χαλαρή κουβέντα. Το λέω πως την δέχομαι την κριτική, δεν έγινε όμως με σκοπό να παιχτεί στην τηλεόραση. Στην τηλεόραση θα ήθελα να κάνουμε κάτι με τον Κωνσταντίνο αλλά θα δούμε".