H πρώτη ανάρτηση του Νίκου Μουτσινά μετά το φινάλε του "Καλό Μεσημεράκι"

"Ήταν πολύ ωραία, ρε παιδιά" !

Γεωργία Κριεμπάρδη
Youweekly Editor
Instagram/@nikosmoutsinas
Instagram/@nikosmoutsinas

Το μεσημέρι της Παρασκευής (30/6) έπεσε αυλαία για την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στον ΣΚΑΙ, με τον ίδιο να λέει για τελευταία φορά στους τηλεθεατές "Καλό Μεσημεράκι" (δείτε όσα είπε στην έναρξη της τελευταίας εκπομπής).

Ο παρουσιαστής είχε ανάγκη να μείνει μακριά από το φώτα της τηλεόρασης και το εξέφραζε έντονα το τελευταίο διάστημα, όπως είχε διαμορφωθεί το τηλεοπτικό πεδίο, όπου στην ψυχαγωγία μπλεκόταν και η κοινωνικο-αστυνομική επικαιρότητα.

Το βίντεο του Νίκου Μουτσινά

Ο παρουσιαστής φεύγει οριστικά, όπως έχει πει, από το κανάλι του Φαλήρου και δείχνει ανακουφισμένος με αυτή την πορεία που πήραν τα πράγματα. Πιο συγκινημένος από ποτέ αποχαιρέτησε συνεργάτες και κοινό.

Σήμερα Σάββατο (1/7) θέλησε μέσω των δικών του social media να ευχαριστήσει τους τηλεθεατές, το κοινό που τον στηρίζει και τον αγαπά.

Σε μήνυμά του στα instastories, ο Νίκος Μουτσινάς ανέφερε: "Γεια σας, καλό μήνα αρχικά. Ευχαριστώ τόσο πολύ για τα μηνύματά σας. Δεν τα έχω διαβάσει όλα. Είστε τέλειοι, να έχετε ένα υπέροχο καλοκαίρι. Θα τα ξαναπούμε. Να περνάτε όμορφα, να κάνετε αυτό που λέει η καρδιά σας, μόνο. Ήταν πολύ ωραία ρε παιδιά, ευχαριστώ".

Επιστρέφει με late night show;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του "Χαμογέλα και πάλι", ο Νίκος Μουτσινάς δεν προβλέπεται να μείνει εκτός τηλεόρασης την επόμενη σεζόν. Όσο κι αν ο ίδιος το τελευταίο διάστημα διαλαλεί πως είναι κουρασμένος από το νέο τοπίο που έχει διαμορφωθεί στην τηλεόραση, στο οποίο ψυχαγωγία και ενημέρωση γίνονται ένα, δε φαίνεται να παραμένει μακριά από τη μεγάλη του αγάπη.

Ωστόσο, η επιστροφή του θα αφορά τη late night ζώνη. Το concept της εκπομπής θα περιλαμβάνει, φυσικά, και το προσωπικό σχόλιο του παρουσιαστή επί διαφόρων θεμάτων, κάτι που έκανε και στις τελευταίες του εκπομπές λόγω της επικαιρότητας.