Σε δύσκολη οικονομική θέση ο Πέτρος Φιλιππίδης - Πόσα χρήματα θα παίρνει από τις επαναλήψεις του 50-50

Τριψήφιο το ποσό!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Στο MEGA επιστρέφει με επαναλήψεις η σειρά 50-50, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά την άτυπη απόφαση των σταθμών να μην παίζουν σειρές στις οποίες έχει παίξει. Ο ηθοποιός που αθωώθηκε για την κατηγορία του βιασμού ενώ κρίθηκε ένοχος για τις δύο απόπειρες πλέον θα λαμβάνει ένα ποσό από την σειρά, γεγονός που τον βοηθάει στην διαβίωση του.

Όπως έγινε γίνει γνωστό από το δικηγόρο του Μιχάλη Δημητρακόπουλο, περνάει πολύ δύσκολες στιγμές καθώς δεν έχει κάποια πηγή εσόδων. Μάλιστα, κάνει μια εντελώς διαφορετική δουλειά έτσι ώστε να παίρνει χρήματα και να μπορούν να ζήσουν με την σύζυγό του.

Πόσα λεφτά όμως θα παίρνει ο Φιλιππίδης από τις επαναλήψεις του 50-50

«Προσωπικά χαιρετίζω την πρωτοβουλία του Mega και πιστεύω πως κι άλλα κανάλια που έχουν σειρές με τον Πέτρο Φιλιππίδη θα πρέπει να εμφανίζονται σιγά σιγά στο κοινό. Με την τηλεθέαση θα δούμε και θα μετρήσουμε και ποια είναι η απήχηση του Πέτρου Φιλιππίδη. Μπορεί να πτώχευσε οικονομικά, να καταστράφηκε, αλλά η σχέση που έχει με τον κόσμο είναι ζωντανή και παρούσα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος του.

«Έστω και 200, 300, 500 ευρώ είναι πολύ χρήσιμα. Δεν ξέρω πόσα είναι ακριβώς, αλλά υποθέτω. Μπορεί να είναι λιγότερα, μπορεί και περισσότερα. Αλλά και 300 ευρώ να πάρει, τα έχει ανάγκη, αλλά μπορεί τα νούμερα που λέω να είναι αυθαίρετα» συνέχισε.

«Ο Φιλιππίδης μου έχει δώσει μία εντολή όμως να μη μιλάω για οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Έχει μεγάλη αξιοπρέπεια και πρέπει να το σεβαστώ. Δεν ξέρω τι έκανε πριν χρόνια, όμως τώρα έχει ανάγκη και το τελευταίο ευρώ», αποκάλυψε.

Δείτε επίσης το ποσό που δόθηκε για τον πλειστηριασμό του σπιτιού του.

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Δημητρακόπουλου για την κατοικία του Φιλιππίδη

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος λοιπόν, ξεκαθάρισε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης μένει στο σπίτι που έχει δηλώσει στην Αστυνομία, απλά είναι πολύ διακριτικός καθώς δεν θέλει να δίνει δικαιώματα και πρωτίστως να μάθει ο κόσμος που είναι το σπίτι του γιατί φοβάται για τυχόν επιθέσεις αλλά και για να μην φέρει σε δύσκολη θέση τους υπόλοιπους ένοικους της πολυκατοικίας.

Επίσης ο δικηγόρος δήλωσε απαράδεκτη την κίνηση της δημοσιογράφου του Tlive να μπει μέσα στην πολυκατοικία και να χτυπάει πόρτα πόρτα ρωτώντας για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Καμία άδεια δεν δόθηκε να κάνουν δηλώσεις στους κατοίκους. Η κατάσταση δημιούργησε μεγάλη αναστάτωση. Το αισθάνθηκαν σαν μια ανεπίτρεπτη ειδική στην ιδιωτική τους ζωή. Δεν ισχύει ότι υπήρχε άδεια, απλώς ήταν άνθρωποι μεγάλης ηλικίας. Τι θα τους έλεγαν; Περάστε έξω;

Έχει στεναχωρηθεί και αναστατωθεί γιατί από το 21 ενώ βάλλεται καθημερινά, οι ύβρις που δέχεται είναι ψυχοφθόρες. Δεν έχει μιλήσει ποτέ για την υπόθεση του. Ένας άνθρωπος μια δημοσιογράφος να έχουν κάτσει απέξω επί πέντε ώρες και να έχουν κάνει κατάληψη στο χώρο και να μην του επιτρέπουν να βγει έξω; Γιατί δεν θέλει να κάνει δηλώσεις σε έναν συγκεκριμένο σταθμό για να μην υπάρχουν παραπονούμενοι. Ζει χωρίς να θέλει μα δημοσιοποιεί την καθημερινότητα του».

«Οι ένοικοι όταν έβλεπαν ότι δεν απομακρύνονταν (κάμερα και δημοσιογράφος) διαμαρτυρήθηκαν στην αστυνομία. Με ενημέρωσαν ότι με τον τρόπο τους και ευγενικά δεν επιθυμούν να δώσουν πληροφορίες για τον Πέτρο Φιλιππίδη», είπε σχετικά με την δημοσιογράφο που έκανε ρεπορτάζ στην πολυκατοικία.

«Αυτή την στιγμή φωτογραφήθηκε ο τόπος κατοικίας του και η αγωνία του την οποία μου λέει είναι "εάν αύριο εγώ δεχτώ μια επίθεση την ώα που βγαίνω από το σπίτι μου ποιος θα με προστατεύσει;"», αποκάλυψε στη συνέχεια.

Στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως μένει στην οικεία που έχει δηλώσεις στην Αστυνομία.