Στιγμές ευτυχίας για την Ιωάννα Παλιοσπύρου - Η φωτογραφία με μίνι φλοράλ φόρεμα δίπλα στη θάλασσα

Το δυνατό μήνυμα που έστειλε!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
paliospirou.joanna/Instagram
paliospirou.joanna/Instagram

Τις διακοπές της στην πανέμορφη Μήλο απόλαυσε πριν από μερικές ημέρες η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Έχοντας περάσει πολύ δύσκολες καταστάσεις, σήμερα έχει καταφέρει να χαμογελάει ξανά βλέποντας θετικά τη ζωή και κοιτάζοντας μπροστά για ένα καλύτερο αύριο.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της και έτσι πρόσφατα δημοσίευσε και φωτογραφίες από τις διακοπές της.

Στιγμές ευτυχίας για την Παλιοσπύρου

Ανάμεσα στις φωτογραφίες που δημοσίευσε (δείτε και αυτή με το μαγιό της) την είδαμε να ποζάρει με μίνι φλοράλ φόρεμα και να γράφει στην λεζάντα της «Η μεγαλύτερη απόλαυση στη ζωή είναι να κάνεις αυτά που οι άλλοι πίστευαν πως δεν μπορείς», περνώντας έτσι ένα πολύ δυνατό μήνυμα.

Η εξομολόγηση για την υγεία της

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου εξέπληξε το κοινό μέσα από την συμμετοχή της στην εκπομπή Είμαστε μαζί, καθώς έχει αναλάβει το κομμάτι της παρουσίασης μιας στήλης με συνεντεύξεις ανθρώπων, που έχουν μια ιδιαίτερη ιστορία να πουν (δείτε εδώ τα πρώτα της λόγια).

Η γυναίκα την Παρασκευή (9/6) έδωσε το παρόν αυτή τη φορά στο πλατό της εκπομπής, καθώς θέλησε μαζί με την Σοφία Αλιμπέρτη να μιλήσει για τον εαυτό της εξιστορώντας όσα βίωσε με την επίθεση βιτριόλι.

Η Παλιοσπύρου μοιράστηκε με τον κόσμο τη σημερινή κατάσταση της υγείας της και όσα συμβαίνουν στη παρούσα φάση με τα χειρουργεία, που κάνει αλλά και τα στάδια, που αναμένεται να ακολουθήσει στο μέλλον.

«Είμαι καλά. Αυτή την περίοδο αναρρώνω, γιατί είχα ένα σημαντικό χειρουργείο πριν μερικές ημέρες. Πήγε καλά από ότι λέει η γιατρός μου, εγώ ακόμα περιμένω να δω τα αποτελέσματα γιατί αυτά δε φαίνονται αμέσως θέλουν μερικούς μήνες, να κάτσουν οι ιστοί, να δέσουν και να φανεί το αποτέλεσμα.

Αλλά σε γενικές γραμμές πήγε καλά δόξα τον θεό, γιατί ήταν λίγο ζόρικο. 20 Μαΐου, πρόσφατα έκλεισα τρία χρόνια. Έχω κάνει περίπου 20 χειρουργεία, λίγο λιγότερο από 20... Δεν έχω κλάψει ποτέ, όταν μπαίνοντας στο χειρουργείο, συνήθως είμαι ψύχραιμη, γιατί έχω βάλει στο μυαλό μου, ότι το κάθε χειρουργείο θα με κάνει καλύτερη, ότι θα με βελτιώσει και είναι για το καλό μου», είπε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Παλιοσπύρου.