«Η Μαρία είχε κάποιο θέμα με την...» - Αποκάλυψη για την αποχώρηση της Κορινθίου από το Πρωινό του ΑΝΤ1

«Δεν έδεσε το γλυκό με τον Γιώργο, νομίζω δεν της ταίριαξε το...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Η Μαρία είχε κάποιο θέμα με την...» - Αποκάλυψη για την αποχώρηση της Κορινθίου από το Πρωινό του ΑΝΤ1

Σούσουρο επικράτησε με την αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου από το Πρωινό του ΑΝΤ1. Η ηθοποιός μάλιστα, έφυγε από τη θέση της πριν καν ολοκληρωθεί η εκπομπή. Το γεγονός αυτό έφερε σχόλια πως υπήρξε πρόβλημα ανάμεσα στην ίδια και τον Γιώργο Λιάγκα, ενώ φήμες που κυκλοφόρησαν την ήθελα να είχε πρόβλημα με το κανάλι.

Η Ζήνα Κουτσελίνη μιλώντας την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, σχολίασε την αποχώρηση της σχολιάζοντας επίσης τους κερδισμένους της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

Δείτε επίσης: Έπεσαν και τα unfollow - Τα δύο πρόσωπα που διέγραψε η Μαρία Κορινθίου μετά την αποχώρηση από το Πρωινό του ΑΝΤ1

«Όσοι κατάφεραν να τελειώσουν και ανανεώνουν το συμβόλαιό τους, σημαίνει ότι τα κατάφεραν. Η αλλαγή της ώρας της εκπομπής της Φαίης Σκορδά σημαίνει ότι οι άνθρωποι σε πιστεύουν και θέλουν να σε πάνε σε μία ζώνη που πιστεύουν ότι θα πας καλύτερα. Μακάρι να πάνε όλα καλά, γιατί το αξίζει, έχει δουλέψει πολύ. Φέτος ήταν μια χρονιά που την δικαίωσε ως προς το περιεχόμενο που διάλεξε, όχι όμως τόσο πού ως προς τα νούμερα. Ήταν μία νέα ζώνη σε έναν τηλεοπτικό σταθμό που δεν έχει χτίσει τόσο το κομμάτι της ψυχαγωγίας. Να πάμε και οι δύο καλά, είμαστε διαφορετικές εκπομπές», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η αποκάλυψη της Κουτσελίνη για την Κορινθίου

«Εκτιμώ πάρα πολύ τη Μαρία αλλά θεωρώ ότι όταν έχεις 1-2 εβδομάδες μπροστά σου, δεν εξαντλείς την υπομονή σου. Περιμένεις λίγο ακόμα για να έρθει το τέλος της συνεργασίας. Η Μαρία είχε κάποιο θέμα με την αρχισυνταξία της εκπομπής, δεν νομίζω ότι έφταιγε ο Γιώργος Λιάγκας. Δεν έδεσε το γλυκό με τον Γιώργο, νομίζω δεν της ταίριαξε το "πάντρεμα" των θεμάτων αισθητικής με το περιεχόμενο της εκπομπής. Αν είχε λίγο υπομονή ακόμα, τα πράγματα θα ήταν καλυτέρα για την «εταιρική» της εικόνα», δήλωσε για την αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου από το Πρωινό.

Μετά την προβολή των δηλώσεων της, το λόγο πήρε η Σίσσυ Χρηστίδου και έκανε αποκαλύψεις σχετικά με την Μαρία Κορινθίου και την απόφαση της να αποχωρήσει από το κανάλι και τη συνεργασία της.