Μάξι με ανοιχτό μπούστο και άνοιγα στο πόδι το νυφικό της - Αδημοσίευτη φωτογραφία από το γάμο της Τίνας Μεσσαροπούλου

« Σαν χθες μου φαίνεται εκείνη η πρώτη μέρα του Ιουλίου ημέρα Σάββατο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μάξι με ανοιχτό μπούστο και άνοιγα στο πόδι το νυφικό της - Αδημοσίευτη φωτογραφία από το γάμο της Τίνας Μεσσαροπούλου

Η Τίνα Μεσσαροπούλου και ο σύζυγό της, Γιώργο Μυλωνάκη μετρούν 17 χρόνια γάμου και την αποκάλυψη έκανε η δημοσιογράφος με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναρτώντας μια αδημοσίευτη φωτογραφία από τον παραμυθένιο γάμο τους το 2006.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1999 όταν εργαζόντουσαν και οι δυο στην εφημερίδα Απογευματινή. Στην αρχή έκαναν παρέα ως φίλοι ενώ στην πορεία γεννήθηκε ο έρωτας ανάμεσα τους. Τρία χρόνια αργότερα το έγιναν ζευγάρι ενώ το 2006 ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η ανάρτηση της Τίνας Μεσσαροπούλου για το γάμο της

«17 χρόνια γάμου που τα έχουν όλα και πέρασαν νεράκι! Σαν χθες μου φαίνεται εκείνη η πρώτη μέρα του Ιουλίου ημέρα Σάββατο όπως σήμερα με πολλή ζέστη που ξεκίνησε να γράφεται το βιβλίο της κοινής μας ζωής. Ευκολίες, δυσκολίες, χαρές, λύπες αλλά πάνω από όλα πολλή αγάπη, θαυμασμός ο ένας για τον άλλο, κατανόηση και δυο υπέροχα αγόρια! Σε αγαπώ κάθε μέρα πιο πολύ @georgemilon! 1.7.2006», έγραψε η Τίνα Μεσσαροπούλου στην ανάρτηση που έκανε για να ευχηθεί στον σύζυγό της (δείτε φωτογραφίες από το σπίτι τους).

Μάλιστα, έδειχνε άκρως εντυπωσιακή μέσα στο εκπληκτικό νυφικό της, το οποίο ήταν με ανοιχτό μπούστο και άνοιγμα στο πόδι.

Αντίστοιχη ανάρτηση έκανε και ο σύζυγός της Γιώργος Μυλωνάκης στο προφίλ που έχει στο twitter δημοσιεύοντας φωτογραφία επίσης από το γάμο τους αλλά σε άλλη πόζα.

«17 χρόνια γάμου με την ⁦@TinaMess αμέτρητες στιγμές χαράς και ευτυχίας», έγραψε χαρακτηριστικά.