Ντίνος Καρύδης: «Μοναξιά είσαι η πιο σκληρή παρέα...» - Τι συμβαίνει

Δείτε την ανάρτησή του

Facebook
Facebook

Ο Ντίνος Καρύδης, ένας από τους πιο εμβληματικούς ηθοποιούς της γενιάς του, έχει αποφασίσει να ακολουθήσει μία διαφορετική ζωή, μακριά από τα φώτα του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και του θεάτρου.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην τηλεόραση το 1971 όπου έπαιζε στον "Άγνωστο πόλεμο". Ακολούθησαν μεγάλες επιτυχίες, ενώ τελευταία του εμφάνιση ήταν το 2019 στο "Λόγω τιμής" που επέστρεψε με το σίκουελ. Toυς τελευταίους μήνες έχει αποτραβηχτεί από τη δημοσιότητα και μοιράζεται στιγμές από τη νέα του ζωή στα social media του,

Η ανάρτηση του Ντίνου Καρύδη

Ο ηθοποιός έχει ενεργή δράση στα στο Facebook και μοιράζεται αρκετά συχνά φωτογραφίες με αγαπημένα του πρόσωπα και φυσικά με την αδυναμία του, την κόρη του, τη Σμαράγδα Καρύδη (δείτε τα συγκλονιστικά λόγια που είχε πει για την κόρη του).

Το απόγευμα του Σαββάτου 1/7 με μία φωτογραφία που τη συνόδευε η περιγραφή «Μοναξιά είσαι η πιο σκληρή παρέα...» ευχήθηκε στους φίλους του για καλό μήνα.



Τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν νεκρό

Μεγάλος ντόρος είχε ξεσπάσει πέρυσι, το 2022, όταν κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που τον ήθελαν νεκρό. Ο Σπύρος Μπιμπίλας, σε ένα ξέσπασμα, είχε απαντήσει: "Η Άννα Φόνσου το διέψευσε. Δεν ξέρω τι συνέβη, ιδέα δεν έχω. Με έπαιρναν τηλέφωνο από όλη την Ελλάδα. Απαντούσα με το γνωστό τραγούδι “Είμαστε ακόμα ζωντανοί στη σκηνή”. Έκανα και το post για τα διόδια γιατί μου έλεγαν “καλό ταξίδι”. Το πρόβλημα υγείας που έχω είναι από το 2018, είχα πάθει έμφραγμα και είχα μπει στο νοσοκομείο. Τώρα, στις γιορτές, δεν συνέβη κάτι. Ευτυχώς τη Σμαράγδα, την πρόλαβε ο Σπύρος Μπιμπίλας και της είπε ότι είμαι καλά. Με έχει συγκινήσει η αγάπη του κόσμου".

Σε συνέντευξη που είχε παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν, ο αγαπημένος ηθοποιός είχε μιλήσει για τη νέα του ζωή αλλά και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία του.

"Το 2018 έπαθα έμφραγμα. Ήμουν στο Σύνταγμα για τη Μακεδονία και πιθανόν τα δακρυγόνα μου έκαναν κακό. Βέβαια θα πάθαιναν και άλλοι. Με γλίτωσε η Γωγώ Ατζολετάκη που ήμασταν παρέα εκεί. Άμεσα φώναξε ασθενοφόρο και με πήγαν στο νοσοκομείο. Έμεινα τότε έναν μήνα. Γύρισα σπίτι και από τότε είμαι κλινήρης στο κρεβάτι. Δεν περπατάω, παραπατάω. Όταν βγαίνω, βγαίνω μονάχα με παρέα, έχω και μπαστούνι αλλά τα πόδια από κάτω με έχουν αφήσει. Το καλοκαίρι στο Κιάτο κολυμπάω και θυμάμαι ότι ξύπνησα ένα πρωί και διαπίστωσα πως ήμουν χάλια".