«Αν δεν είχα την Σμαράγδα, δεν θα είχα...» - Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Ντίνου Καρύδη για την κόρη του

«Η Σμαράγδα είναι βράχος δίπλα μου»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / smaragda_karidi_official)
(instagram / smaragda_karidi_official)

Το πρωί της Τετάρτης (7/12) στην πρωινή εκπομπή του Happy Day προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Ντίνου Καρύδη. Με αφορμή την συνέντευξη που έδωσε ο ηθοποιός στο περιοδικό "Λοιπόν" μίλησε για την κόρη του, Σμαράγδα και τα οικονομικά προβλήματα που είχε.

Στο παρελθόν, είχε προκύψει μια είδηση για τον ίδιο, ότι είχε πεθάνει, αλλά "αναστήκε" και απάντησε σε όλα αυτά τα κακόβουλα δημοσιεύματα (δείτε εδώ τι είχε πει).

Επιπλέον, τον περασμένο Μάϊο, στην εκπομπή του «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Ντίνος Καρύδης και έκανε δηλώσεις για τα δημοσιεύματα που τον είχαν πεθάνει πριν της ώρας του. Ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό ανάμεσα στον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Βούιξε όλη η Ελλάδα, με έπαιρναν τηλέφωνο, έπαιρναν τηλέφωνο τη γυναίκα μου να της που συλλυπητήρια. Με έπαιρναν τηλέφωνο και με ρωτούσαν «Πεθάνατε κ. Καρύδη»; Λέω «Όχι. Τα διόδια να πηγαίνουμε ταξίδι τώρα είναι πανάκριβα»…», ανέφερε χιουμοριστικά ο Ντίνος Καρύδης.

Στη συνέχεια ο γνωστός ηθοποιός θυμήθηκε ένα περιστατικό που είχε συμβεί στο θέατρο με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ: «Ένα βράδυ ανοίγω την πόρτα και ήταν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ και τον είπα μπάρμπα και από κάτω γέλασαν και με χειροκρότησαν. Φεύγοντας ήρθε και μου είπε «μην με ξαναπείς μπάρμπα». Περνάει η Αλίκη Βουγιουκλάκη και λέει «Τι λες παιδί μου; Δεν ακούς το χειροκρότημα κάτω; Πείτε ό,τι θέλετε». Και τελικά συνέχισα να τον αποκαλώ έτσι».

Οι απαντήσεις του Ντίνου Καρύδη για την κόρη του Σμαράγδα και τα οικονομικά προβλήματα

Στην εκπομπή του Alpha, λοιπόν, έγινε λόγος για της δηλώσεις του γνωστού ηθοποιού, που αναφέρονταν σε διάφορα θέματα. Αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον όμως είναι η στήριξη της κόρης του προς το πρόσωπο του σε όλα και ειδικά στα οικονομικά ζητήματα που αντιμετώπιζε.

Επιπλέον ο Ντίνος Καρύδης, αναφέρθηκε και στον Νίκο Φώσκολο και στο ότι είχε απορρίψει κάποιες προτάσεις του. Ακόμη, όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο αν θα άλλαζε κάτι, και ο ηθοποιός απάντησε πως θα γύριζε τα χρόνια πίσω, στα νιάτα του.

«Η Σμαράγδα είναι βράχος δίπλα μου. Αν δεν ήταν εκείνη, δε θα είχα αυτή τη στιγμή ούτε τηλέφωνο να μιλήσω. Δε θα είχα ούτε για το νοίκι και ευτυχώς η Σμαράγδα μας βοηθάει. Η σύνταξη έχει κατέβει και έχει γίνει χαρτζιλίκι. Μας συντηρεί» ανέφερε ο Ντίνος Καρύδης ο οποίος σε άλλο σημείο δήλωσε πως μετανιώνει για τα πολλά “όχι” που είπε στην καριέρα του.