Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: "Την περίοδο του metoo στοχοποιήθηκα γιατί..."

"Ξέρω καλά ποιος είμαι και τι γνώμη έχουν οι συνάδελφοί μου για εμένα..."

Γεωργία Κριεμπάρδη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης:

Συνέντευξη στην κάμερα του "Χαμογέλα και Πάλι" παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για όλα, από τους "Προδότες" του ΑΝΤ1, το παιχνίδι στο οποίο τον βλέπουμε φέτος σε ρόλο παρουσιαστή, μέχρι τη στοχοποίηση που βίωσε -όπως λέει- την περίοδο του #metoo.

Ο γνωστός ηθοποιός επέστρεψε φέτος στην τηλεόραση σ' έναν διαφορετικό ρόλο, εκείνον της παρουσίασης, χωρίς φυσικά να έχει αφήσει πίσω του τη δουλειά του. Αποκαλύπτει μάλιστα και την πρόταση που δέχθηκε από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να συμμετάσχει στο Maestro. (δείτε ποιος "εισβάλλει" στη σειρά).

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη

"Κρατάω ημερολόγιο εδώ και 30 χρόνια. Παρατήρησα μέσα από τα ημερολόγιά μου ότι παλιά στη δουλειά ήμουν νευρικός και αψύς. Το δούλεψα μέσα μου, το μαλάκωσα και το έφερα εκεί που έπρεπε. Δεν φοβήθηκα ποτέ πως λόγω της συμπεριφοράς μου θα βρεθώ στα μανταλάκια. Ξέρω καλά ποιος είμαι και τι γνώμη έχουν οι συνάδελφοί μου για εμένα", δηλώνει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και συγκεκριμένα σημειώνει:

"Συνέβη να αισθανθώ μία στοχοποίηση εκείνη την περίοδο για λόγους που δεν είχαν σχέση με τη θετική επίδραση του #metoo στην κοινωνία. Το θετικό είναι πως τα εν δυνάμει θύματα νιώθουν πως μπορούν να μιλήσουν και οι εν δυνάμει θύτες θα είναι προσεκτικοί. Μετά το... ταρακούνημα, μπορούμε να είμαστε ψυχραιμότεροι για το πώς ακούμε τα γεγονότα και πώς σχηματίζουμε γνώμη".

Τι αποκαλύπτει για το Maestro

"Το Maestro, εκτός από το ταλέντο και την αδιανόητη στοχοπροσήλωση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, είχε από πίσω του πολλά λεφτά. Θα ήθελα να ξαναδουλέψω μαζί του, αν εκείνος με πάρει για συνεργασία. Μου είχε προτείνει να συμμετέχω στο Maestro αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε ο χρόνος για να το κάνω", αποκαλύπτει ο ίδιος.

Η απόφασή του να παρουσιάσει τους "Προδότες"

"Όταν έχεις ένα επίπεδο, αυτό που είσαι θα χρωματίσει τον τρόπο που θα αντιμετωπίσεις ένα τηλεπαιχνίδι και που θα υπάρχεις σε σχέση με τους υπόλοιπους. Νιώθω 100% δικαιωμένος από την απόφασή μου να το παρουσιάσω.

Εάν γίνει δεύτερη σεζόν, θα το επαναλάμβανα με χαρά. Ξέρω ότι ο ANT1 είναι πολύ ευχαριστημένος από την εκπομπή. Έχει δυσκολευτεί από τον ανταγωνισμό αλλά το ήξεραν από την αρχή", απαντά ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Τέλος, ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην παρουσίαση του Survivor το 2006, λέγοντας: "Τρελάθηκα τότε με το Survivor. Δεν έχει καμία σχέση με τη σημερινή εικόνα του παιχνιδιού".