"Είμαστε διαφορετικοί..." - Σπάνια αποκαλυπτική συνέντευξη της Έλενας Παπαρίζου για τον σύζυγό της

"Είμαστε οι άνθρωποι που ξυπνάμε και λέμε..."

Γεωργία Κριεμπάρδη
Youweekly Editor

Συνέντευξη στην εκπομπή Dot. παραχώρησε η Έλενα Παπαρίζου την Κυριακή 2/7. Η γνωστή τραγουδίστρια σε μία εφ΄ όλης της ύλης συζήτηση μίλησε για την μουσική της καριέρα και αποκάλυψε λεπτομέρειες της σχέσης της με τον σύζυγό της, Ανδρέα Καψάλη.

Η Έλενα Παπαρίζου έχει βρει την ευτυχία στην αγκαλιά του Ανδρέα Καψάλη (δείτε ποιος είναι). Πορεύονται μαζί εδώ και πολλά χρόνια, ενώ παντρεύτηκαν το 2014 κρυφά από τα media (δείτε τρυφερά τετ α τετ του ζευγαριού).

Η Έλενα Παπαρίζου μιλά για όλα

Η μουσική καριέρα και η πορεία της από τη Σουηδία

"Δε μετράω ποτέ τα βραβεία που παίρνω. Θεωρώ πώς αν αρχίσω και τα μετράω θα τα γρουσουζέψω", είπε αρχικά η Έλενα Παπαρίζου. Και συνέχισε: «Δεν νιώθω ότι με πνίγει η αγάπη του κόσμου, ότι πρέπει να ανταποδώσω. Μου φαίνεται όσο φυσικό. Μοιράζομαι πράγματα από την παιδική μου ηλικία και έρχεται η αγάπη. Θεωρώ ότι είναι ισότιμη η αγάπη".

"Θέλω να δουλέψω σκληρά γιατί δεν είμαι μόνη μου σε αυτή τη δουλειά. Είναι μια τεράστια αλυσίδα και παίρνω το βάρος που στέκομαι μπροστά. Είναι η καλλιτεχνική μου οικογένεια απλά αυτοί δεν φαίνονται. Δεν μου αρέσει να αλλάζω συνεργάτες. Είμαι πιστή στις σχέσεις μου" συμπλήρωσε, ενώ πιστή είναι και στην αγάπη που έχει για την Ελλάδα.

"Δεν μετάνιωσα ποτέ που έφυγα από τη Σουηδία. Δεν θέλω να μετανιώνω για πράγματα που έχω κάνει. Αν ήταν κάτι επιπλέον να συμβεί, θα είχε συμβεί. Η Σουηδία είναι η πρώτη μου πατρίδα γιατί εκεί γεννήθηκα, η παιδεία μου. Την Ελλάδα τη γνώρισα δεύτερη γιατί δεν είχα ζήσει εδώ. Ερχόμενη στην Ελλάδα κατάλαβα πόσο Σουηδέζα είμαι", πρόσθεσε η Έλενα Παπαρίζου.

Η σχέση με τον σύζυγό της

"Με τον Ανδρέα είμαστε μαζί από το 2011 και παντρεμένοι από το 2015. Είμαστε αρκετά διαφορετικοί άνθρωποι αλλά συμπληρώνει ο ένας τον άλλον. Έχουμε βρει έναν τρόπο επικοινωνίας που λειτουργούμε πολύ καλά μαζί. Στην προσωπική μας ζωή έχουμε κοινά και όταν δεν δουλεύουμε προσπαθούμε να περνάμε όσο καλύτερα μπορούμε.

Μας αρέσουν πολύ τα ταξίδια. Μας αρέσει η φύση, αγαπάμε τα βουνά. Πηγαίνουμε και στο εξωτερικό πολύ! Είμαστε οι άνθρωποι που ξυπνάμε και λέμε Πάμε, Ιταλία αλλά δεν ξέρουμε πού θα κοιμηθούμε το βράδυ" αποκάλυψε.