Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μιλά για τη σχέση του με τη Δήμητρα Βαμβακούση - "Έχω σκεφτεί τον εαυτό μου ως πατέρα"

Αποκαλυπτικός!

Γεωργία Κριεμπάρδη
Youweekly Editor
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μιλά για τη σχέση του με τη Δήμητρα Βαμβακούση -

Στην κάμερα της εκπομπής "Χαμογέλα και πάλι" μίλησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο νικητής του Survivor και πλέον ηθοποιός αποκάλυψε άγνωστες πτυχές για εκείνον, μίλησε για τη σχέση του με τον Θεό, την πατρότητα αλλά και τη σχέση του με τη Δήμητρα Βαμβακούση.

Eίναι δύο πρόσωπα από το χώρο της showbiz, που σίγουρα είναι πολύ κοντά, με τις κοινές εξόδους τους να πληθαίνουν, ωστόσο οι ίδιοι δεν επιβεβαιώνουν τη σχέση τους.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μιλά για όλα

Η υποκριτική στη ζωή του

"Έχω πάρει πιστοποίηση από σεμινάριο υποκριτικής στην Ιταλία. Και έχω πάρει και πρόσφατα πιστοποίηση ως κασκαντέρ, για να μπορώ να υποδύομαι περισσότερα πράγματα από όσα είδατε στο πρόσφατο διαφημιστικό. Επειδή συμμετείχα σε τέσσερα σίριαλ και σε μία ταινία, σε καμία περίπτωση δεν είμαι σε θέση να υποστηρίξω τα πάντα στο κομμάτι της υποκριτικής. Στο κομμάτι του ηθοποιού σε ταινίες δράσης είμαι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Δύο project που συζητούσαμε για το εξωτερικό, έχουν πάει μετά το καλοκαίρι, ετοιμαζόμαστε γι’ αυτά και όταν είμαστε σε θέση, θα πούμε περισσότερα γι΄αυτά".

Η σύντροφός του και τα σχέδια για παιδί

Για τη σύντροφό του Δήμητρα Βαμβακούση (δείτε τι είχε πει πρόσφατα μπροστά της), ο Γιώργος Αγγελόπουλος δήλωσε:

"Η Δήμητρα είναι μία κοπέλα με δική της πορεία, ανταμώσαμε σε μία συνεργασία μας. Είναι τολμηρή κοπέλα. Η ανθρώπινη σχέση μας είναι σε καλό επίπεδο. Δεν αφορά κανέναν γενικότερα η προσωπική μου ζωή. Ο κάθε άνθρωπος που έχει το βήμα να πει κάποια πράγματα και βαφτίζει μία συνεργασία ως σχέση, δεν με απασχολεί"

Σε ερώτηση για το αν έχει φανταστεί τον εαυτό του σε ρόλο μπαμπά, ο ίδιος απάντησε: "Έχω σκεφτεί τον εαυτό μου ως πατέρα. Αγαπώ πολύ τα παιδιά, είναι η μεγαλύτερη αξία στη ζωή το να έχει κάποιος παιδιά. δεν είναι όμως εύκολο. Αν αξιωθώ να γίνω πατέρας ελπίζω να είμαι αντάξιος".