«Θα σε θυμόμαστε πάντα!» - Θρήνος για τη Μπέσσυ Αργυράκη

Δε μπορεί να το πιστέψει η τραγουδίστρια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook έκανε γνωστή μια πολύ δυσάρεστη είδηση τη Δευτέρα 3/7 η Μπέσσυ Αργυράκη, καθώς βρέθηκε στην πολύ δύσκολη θέση να πληροφορείται το θάνατο αγαπημένου της προσώπου.

Η ίδια μέσα από ένα σπαρακτικό κείμενο και με μία σειρά φωτογραφιών αποχαιρετά τον τραγουδιστή και καλό της φίλο, Βασίλη Κωνσταντινίδη, ο οποίος έφυγε πολύ ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών μετά από ανακοπή καρδιάς, που υπέστη (πολύ πρόσφατα η Αργυράκη πέρασε μεγάλη λαχτάρα με την κόρη της).

Η σπαρακτική ανάρτηση της Μπέσσυ Αργυράκη

«Βασίλη Κωνσταντινίδη..
αγαπημένε φιλε,συνάδελφε,
καλό σου ταξίδι..
μα τόσο ξαφνικά..
Μέλος του συγκροτήματος των IDOLS, σπουδαίος άνθρωπος,καλλιτεχνης ευρωπαϊκών προδιαγραφων,φίλος μοναδικος,ποιοτικός,κοσμοπολιτης,καλόκαρδος..ξεχωριστός..Αυτός ήταν για μένα ο Βασίλης..
Δεν υπάρχει αυτό τελευταία...
Αγαπημένε μου,θα σε θυμόμαστε πάντα..
Συλλυπητήρια στην οικογένεια του..», έγραψε η Μπέσσυ Αργυράκη.

Έτσι ανακοινώθηκαν τα δυσάρεστα

«Τα χέρια μου τρέμουν, τα μάτια μου πλημμυρίζουν δάκρυα, η καρδιά μου σπαράζει......τρεις το μεσημέρι Κυριακή και πριν από τρεις ώρες έφυγε από κοντά μας για το Μεγάλο του Ταξίδι ο καλός μου, ο κολλητός μου, ο φίλος μου, η παρέα μου στους καφέδες στη Φωκίωνος με τα σκυλιά μας, ο Βασίλης Κωνσταντινίδης. Σπουδαίος καλλιτέχνης, η ψυχή των IDOLS που επέμενε ακόμα, έφυγε από ανακοπή καρδιάς στο νοσοκομείο. Δεν μπορώ να γράψω κάτι άλλο....δεν το πιστεύω....δεν θέλω να το πιστέψω....θα τραγουδάει στη Γειτονιά των Αγγέλων μου έγραψε η σύντροφός του, η Λίζα...».