Έκτακτα στο νοσοκομείο η Εβελίνα Νικόλιζα - Αυτοκίνητο πάτησε το πόδι της

Η κατάστασή της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Εβελίνα Νικόλιζα αυτές τις ημέρες βρέθηκε με φίλους της στο νησί της Κέρκυρας, ωστόσο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έγινε γνωστό, πως είχε ένα ατύχημα στο πόδι της.

Να θυμίσουμε, πως η ίδια πριν από λίγες ημέρες είχε βρεθεί ξανά σε ιδιωτική κλινική στην Αθήνα, καθώς έπρεπε να χειρουργηθεί (δείτε εδώ το λόγο) με την ίδια να αναρρώνει πολύ σύντομα, επιστρέφοντας στις υποχρεώσεις της.

Αυτό που της συνέβη αυτή της φορά όμως θα μπορούσε να έχει άσχημη κατάληξη, καθώς όπως ανέφερε αυτοκίνητο της πάτησε το πόδι της με αποτέλεσμα να πάει εκτάκτως σε νοσοκομείο του νησιού.

Το ατύχημα της Εβελίνας Νικόλιζα

Νικόλιζα

Η κατάσταση της όταν κόλλησε κορωνοϊό

Τη Δευτέρα 29/8 η Εβελίνα Νικόλιζα ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πως μετά την επιστροφή της από το Μπαλί διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό και θα έπρεπε να μείνει σε καραντίνα. Ενώ αρχικά όλα φαινόντουσαν ήρεμα και δεν έδειχνε να έχει έντονα συμπτώματα, την Τρίτη 30/8 πραγματοποίησε μερικά στόρι ενημερώνοντας το κοινό της για τις εξελίξεις της υγείας της.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως πλέον έχει πυρετό και βήχα μαζί και περνάει πιο δύσκολα από ποτέ και σε συνδυασμό με το γεγονός πως πρέπει να δουλέψει για να δημιουργήσει περιεχόμενο για το κανάλι της στο youtube κάνει ακόμα πιο κουραστική την κατάστασή της.

«Θυμάστε το μεσημέρι που γελούσαμε και κάναμε ηλιοθεραπεία και λέγαμε με τον κορωνοϊό που πέρασαν τα δύσκολα; Άκυρο. Είμαστε χειρότερα από ποτέ, πυρετό, συνάχι, βήχα, όλα μαζί και προσπαθούμε να μοντάρουμε. Αυτό το κάνει ακόμα πιο δύσκολο», είπε χαρακτηριστικά.