Στο νοσοκομείο η Εβελίνα Νικόλιζα

Ο λόγος που χειρουργήθηκε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

H Eβελίνα Νικόλιζα είναι πολύ ενεργή στα social media και στο κανάλι, που διατηρεί στο Youtube έχοντας καταφέρει να κερδίσει τον κόσμο, που την ακολουθεί μέσα από το χιούμορ και την αμεσότητά της για όσα μοιράζεται.

Έτσι λοιπόν, τη Δευτέρα 12/6 η ίδια έκανε μία ανάρτηση στο instagram μέσα από την οποία έκανε γνωστό, πως ολοκλήρωσε ένα χειρουργείο, που είχε προγραμματίσει να κάνει σε ιδιωτική κλινική (δείτε εδώ το λόγο, που απουσίασε πρόσφατα από το ''Καλύτερα δε γίνεται'').

Η ίδια δεν αποκάλυψε το λόγο, που νοσηλεύτηκε παρά μόνο, πως πήγαν όλα καλά! Μέσα από ένα insta story, που έκανε ο συνάδελφος της Παναγιώτης Ραφαηλίδης έκανε γνωστό, πως αφαίρεσε τη χολή της.

Η ανάρτηση της Εβελίνας Νικόλιζα μέσα από το νοσοκομείο

«We did it παιδιά!
Ευχαριστώ τόσο πολύ για τα μηνύματα σας! Είστε οι καλύτεροι!!
Ευχαριστώ πολύ και το γιατρό μου τον Χένι Ταουφίκ και την κυρια Βούλα
(Όσοι πρέπει να κάνετε το συγκεκριμένο χειρουργείο και φοβάστε να μη φοβάστε☺️δεν είναι κάτι)», έγραψε η Εβελίνα Νικόλιζα.

Η κατάσταση της όταν κόλλησε κορωνοϊό

Τη Δευτέρα 29/8 η Εβελίνα Νικόλιζα ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πως μετά την επιστροφή της από το Μπαλί διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό και θα έπρεπε να μείνει σε καραντίνα. Ενώ αρχικά όλα φαινόντουσαν ήρεμα και δεν έδειχνε να έχει έντονα συμπτώματα, την Τρίτη 30/8 πραγματοποίησε μερικά στόρι ενημερώνοντας το κοινό της για τις εξελίξεις της υγείας της.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως πλέον έχει πυρετό και βήχα μαζί και περνάει πιο δύσκολα από ποτέ και σε συνδυασμό με το γεγονός πως πρέπει να δουλέψει για να δημιουργήσει περιεχόμενο για το κανάλι της στο youtube κάνει ακόμα πιο κουραστική την κατάστασή της.

«Θυμάστε το μεσημέρι που γελούσαμε και κάναμε ηλιοθεραπεία και λέγαμε με τον κορωνοϊό που πέρασαν τα δύσκολα; Άκυρο. Είμαστε χειρότερα από ποτέ, πυρετό, συνάχι, βήχα, όλα μαζί και προσπαθούμε να μοντάρουμε. Αυτό το κάνει ακόμα πιο δύσκολο», είπε χαρακτηριστικά.