«Αυτή ήταν η συμφωνία μας» - Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για την τελευταία εκπομπή του Νίκου Μουτσινά

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Αυτή ήταν η συμφωνία μας» - Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για την τελευταία εκπομπή του Νίκου Μουτσινά

Την Παρασκευή 30/6 ο Νίκος Μουτσινάς πραγματοποίησε την τελευταία του εκπομπή στο κανάλι του ΣΚΑΙ για το Καλό Μεσημεράκι, καθώς δεν σταματήσει μόνο για τους επόμενους μήνες, αλλά ο παρουσιαστής έχει πάρει την απόφαση να κάνει ένα διάλειμμα από την τηλεόραση γενικότερα (ή και όχι), με αποτέλεσμα οι εκπλήξεις να είναι πολλές και συνεχόμενες στο πλατό.

Μία από αυτές ήταν και εκείνη της Ελένης Μενεγάκη, η οποία βγήκε στον αέρα και του μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τα πέντε χρόνια συντροφιάς που ο ίδιος κράτησε στο κοινό του (δείτε εδώ αναλυτικά τι είπε). Την Δευτέρα 3/7, λοιπόν, η παρουσιάστρια του MEGA θέλησε να μιλήσει γι' αυτήν μέσα από την δική της εκπομπή και αποκάλυψε ποια ήταν η συμφωνία που είχαν κάνει.

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για την συμφωνία στην τελευταία εκπομπή του Νίκου Μουτσινά

«Προχθές που βγήκα, εσύ κατάλαβες πραγματικά ότι δεν ήξερε τίποτα; Τον κοιτούσα κι έλεγα ";Aραγε αλήθεια δεν το ήξερε; Άραγε του το είχαν πει;", γιατί αυτή ήταν η συμφωνία μας», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, ρωτώντας τους συνεργάτες της εάν ο Νίκος Μουτσινάς δεν γνώριζε κάτι για την έκπληξή της, με την συνάδελφό της να συμπληρώνει πως πράγματι δεν είχε ιδέα και ήταν από τις top εκπλήξεις που ούτε του περνούσαν από το μυαλό.

Οι πρώτες δηλώσεις του παρουσιαστή μετά το επίσημο τέλος του Καλό Μεσημεράκι

Λίγο μετά το τέλος της τελευταίας εκπομπής, ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες που τον περίμεναν έξω από τα στούντιο, όπου παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις.

«Τα συναισθήματα μου είναι ανακατεμένα ακόμα. Έχει απ’ όλα. Είναι μεγάλο το ανακάτεμα. Είναι και χαρά, η χαρά της ξεκούρασης, η χαρά ότι γίνεται ένα νέο βήμα εκτός τηλεόρασης, που είναι είναι πολύ εντυπωσιακό. Ταυτόχρονα συγκίνηση για το τέλος της εκπομπής τα 5 χρόνια, του αποχωρισμού. Είναι πάρα πολύ μπερδεμένο όλο μαζί. Στην εκπομπ ήταν σαν να ήμουν λοβοτομημένος. Δεν καταλάβαινα ποιος έμπαινε, ποιος έβγαινε, ποιον χαιρετούσα. Ήταν λίγο παραπανίσιο φορτισμένο μάλλον από τις προηγούμενες φορές. Θα κρατήσω τη χαρά», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε «Κρατάω την ευκαιρία που μου δόθηκε να κάνω ό,τι μου κατέβει στο κεφάλι με την παρέα μου. Μια παύση πάω να κάνω. Θα δω πως θα βγει. Με τάραξε πολύ η Ζέτα Μακρυπούλια. Μόνο που ήρθε και την είδα με τάραξε πολύ, με αυτή συγκινήθηκα το πιστεύετε; Ήταν αδιανόητο ήταν και απέναντι μου παλιά. Συγκινήθηκα πάρα πολύ που την είδα γιατί η Ζέτα Μακρυπούλια είναι πολύ οικείο μου πρόσωπο. Της εξομολογήθηκα ότι με έπιασε ένα σφίξιμο...».