«Βόμβα» για το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά - Επιστρέφει με late night show;

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για την επόμενη σεζόν

Γεωργία Κριεμπάρδη
Youweekly Editor
«Βόμβα» για το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά - Επιστρέφει με late night show;

Μετά από πέντε χρόνια το "Καλό Μεσημεράκι" κλείνει τον κύκλο του, με τον Νίκο Μουτσινά να αποχαιρετά συγκινημένος τους τηλεθεατές. Πολλοί διάσημοι παρέλασαν από το πλατό και τίμησαν τον παρουσιαστή στην τελευταία του εκπομπή, όπου το κλίμα ήταν έντονα φορτισμένο (δείτε εδώ το ξέσπασμα σε κλάματα και το ευχαριστώ στους τηλεθεατές), μιας και ο ίδιος έχει δηλώσει πως τον επόμενο χρόνο δε θα βρίσκεται στην τηλεόραση.

Στις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, ο παρουσιαστής παραδέχτηκε "αυτό το σφίξιμο" που είχε στο φινάλε της εκπομπής.

Τα λόγια του Νίκου Μουτσινά στο φινάλε της σεζόν

Για "μια παύση" έκανε λόγο ο αγαπημένος παρουσιαστής, σαν ένα μικρό διάλειμμα από τους τηλεοπτικούς ρυθμούς, οι οποίοι φαινόταν εδώ και αρκετό διάστημα πως τον είχαν κουράσει. Ωστόσο, ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο επιστροφής του στην τηλεόραση. "Τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα" είπε μετά το τέλος της εκπομπής (δείτε εδώ τις πρώτες του δηλώσεις).

Από το πλατό παρέλασε πλήθον επωνύμων αγαπημένων του φίλων, ανάμεσα τους η Ζέτα Μακρυπούλια και η Φαίη Σκορδά, ενώ πολλοί ήταν και εκείνοι που τον τίμησαν με βίντεο που έστειλαν και ζωντανές συνδέσεις που έγιναν, όπως εκείνη με την Ελένη Μενεγάκη. Ομολογουμένως, δεν έχουμε δει τον παρουσιαστή ποτέ πιο συγκινημένο.

Η φημολογούμενη επιστροφή

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του "Χαμογέλα και πάλι", ο Νίκος Μουτσινάς δεν προβλέπεται να μείνει εκτός τηλεόρασης την επόμενη σεζόν. Όσο κι αν ο ίδιος το τελευταίο διάστημα διαλαλεί πως είναι κουρασμένος από το νέο τοπίο που έχει διαμορφωθεί στην τηλεόραση, στο οποίο ψυχαγωγία και ενημέρωση γίνονται ένα, δε φαίνεται να παραμένει μακριά από τη μεγάλη του αγάπη.

Ωστόσο, η επιστροφή του θα αφορά τη late night ζώνη. Το concept της εκπομπής θα περιλαμβάνει, φυσικά, και το προσωπικό σχόλιο του παρουσιαστή επί διαφόρων θεμάτων, κάτι που έκανε και στις τελευταίες του εκπομπές λόγω της επικαιρότητας.