«Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν η διαχείριση σε προσωπικά μου...» - Η όλο νόημα απάντηση της Χρηστίδου για το φινάλε του Χαμογέλα και πάλι

«Είμαι περήφανη...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν η διαχείριση σε προσωπικά μου...» - Η όλο νόημα απάντηση της Χρηστίδου για το φινάλε του Χαμογέλα και πάλι

Το μεγάλο φινάλε για τη Σίσσυ Χρηστίδου και το Χαμογέλα και πάλι έπεσε την Κυριακή 2/7 με την παρουσιάστρια να αποχαιρετά φανερά συγκινημένη κοινό και συνεργάτες, με την αποχώρηση της Βουλγαράκη να τη βαραίνει αρκετά.

Στη συνέχεια όλα τα μέλη της εκπομπής έκαναν δηλώσεις για την αυλαία, που έπεσε εν όψει καλοκαιριού με την ίδια η Σίσσυ να κάνει ένα μικρό απολογισμό στην κάμερα της εκπομπής ''Πρωινό μας'', ο οποίος προβλήθηκε τη Δευτέρα 3/7.

Οι πρώτες δηλώσεις της Σίσσυς Χρηστίδου μετά το τέλος του ''Χαμογέλα και πάλι''

«Νομίζω ότι το πιο δύσκολο κομμάτι αυτής της χρονιάς ήταν η προσωπική μου διαχείριση σε προσωπικά μου ζητήματα, αλλά μου έμαθε ότι έχω πιο πολλές αντοχές από όσες νόμιζα και είμαι περήφανη για τον τρόπο που τα αντιμετωπίζω τα πράγματα», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η ανάρτηση της Χρηστίδου μετά το φινάλε

«End of season 5! ????❤️
Χρονιά γεμάτη…
Γεμάτη αγάπη, χαρά, κέφι, αγωνία, δουλειά, πίεση, αγκαλιές, κλάματα, γέλια…
Σας ευχαριστώ που κρατάτε αυτή την παρέα ενωμένη.. σας ευχαριστώ που κάνετε πραγματικότητα τα όνειρα μας…
Ελπίζω να είστε τόσο ευλογημένοι όλοι στη δουλειά σας και να πορεύεστε με οικογένεια…
Οικογένεια δεμένη, αγκαλιά ανεκτίμητη.
Ομάδα πολύτιμη.
Χρωστάω τόσα «ευχαριστώ» που ότι γράφω μοιάζει λίγο.. υπέροχοι μου άνθρωποι, τίποτα δεν θα γινόταν χωρίς εσάς.. σας αγαπώ πολύ..», έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου.