Με θέα όλο το νησί & το απέραντο γαλάζιο - Η εντυπωσιακή βίλα με την τεράστια πισίνα που μένουν ο Δάντης και η Ασημίνα Χατζηανδρέου στην Κύθνο

Full in love!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ασημίνα Χατζηανδρέου
Instagram / Ασημίνα Χατζηανδρέου

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου και ο Χρήστος Δάντης είναι σε σχέση πάνω από ένα χρόνο τώρα και φαίνεται πως είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Η απόσταση τους μήνες που εκείνη βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor 5 και το All Star Game (δείτε εδώ την μοναδική συνέντευξη που έδωσε γι' αυτό και τι αποκάλυψε για την αποβολή της) τους έφερε τελικά πιο κοντά και έτσι πλέον είναι αχώριστοι.

Ξεκίνησαν, μάλιστα, και τις καλοκαιρινές τους διακοπές, με προορισμό την Κύθνο και η πρωταθλήτρια μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα από την ζωή τους στο νησί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας τον χώρο στον οποίο μένουν, αφήνοντας το κοινό της με το στόμα ανοιχτό.

Η εντυπωσιακή βίλα που μένουν στην Κύθνο ο Χρήστος Δάντης και η Ασημίνα Χατζηανδρέου

Πρόκειται για μία μικρή βίλα, η οποία έχει θέα όλο το νησί και την θάλασσα, και μέσα σε αυτή πέρα από το όμορφο δωμάτιο με τα εντυπωσιακά φωτιστικά και τα αιθέρια vibes του, υπάρχει και μία τεράστια πισίνα.

Διαβάστε επίσης: Δάντης για Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Με τρόμαξε γιατί ένιωσα έλξη για νεότερο άτομο! Είμαι 56 και είναι...»

Ασημίνα Δάντης ξενοδοχείο Κύθνος

Ασημίνα Δάντης Κύθνος
Instagram / Ασημίνα Χατζηανδρέου

"Σούσουρο" πίσω από την φωτογραφία τους στο καράβι για την Τήνο

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου και ο Χρήστος Δάντης είναι αχώριστοι και μάλιστα προσπαθούν να συνδυάζουν τόσο την προσωπική τους ζωή όσο και την επαγγελματική είτε έχει να κάνει με τα σχέδια του τραγουδιστή, είτε με αυτά της αθλήτριας.

Μέσα από αναρτήσεις στο instagram είδαμε, πως το ζευγάρι ταξίδεψε στην Τήνο με την πρώτη φωτογραφία, που ανέβασαν στο instagram να τους δείχνει χαλαρούς μέσα στο καράβι, ενώ τους είχε πάρει ύπνος.

Δείτε επίσης: Τον περιμένει με την παντόφλα στο χέρι - Το βίντεο της Ασημίνας Χατζηανδρέου στο κρεβάτι με τον Χρήστο Δάντη μετά από το ξέφρενο ξενύχτι του

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα, το Σάββατο 22/4 η Ασημίνα έκανε ένα δεύτερο story, με το οποίο έκανε γνωστό, πως ταξίδεψαν στο νησί για επαγγελματικούς λόγους, αφού φαίνεται να ετοιμάζουν κάτι με εστίαση σε παράλια της Τήνου.

Ασημίνα - ΔάντηςΑσημίνα - Δάντης