«Δεν με πήρε ο Νίκος, με πήρε η...» - Η αποκάλυψη του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την απόφασή του να τα βρει με τον Μουτσινά στον αέρα της εκπομπής του

«Της λέω "Φυσιολογικά, δεν πρέπει να έρθω, γιατί εγώ είμαι αυτός που είμαι στεναχωρημένος, αλλά..."»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν με πήρε ο Νίκος, με πήρε η...» - Η αποκάλυψη του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την απόφασή του να τα βρει με τον Μουτσινά στον αέρα της εκπομπής του

Την Παρασκευή 30/6 ο Νίκος Μουτσινάς αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό και τους συνεργάτες του στο Καλό Μεσημεράκι, καθώς ολοκληρώνεται αυτός ο κύκλος για τον παρουσιαστή, και φυσικά οι συνάδελφοί του είχαν ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για εκείνον. Μία από αυτές ήταν και εκείνη του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο ίδιος εμφανίστηκε στο πλατό του ΣΚΑΙ, προκαλώντας τεράστια έκπληξη στον παλιό του φίλο, καθώς οι δυο τους είχαν μία έντονη κόντρα το τελευταίο διάστημα, με τον Νίκο Μουτσινά να μη σηκώνει ούτε το τηλέφωνό του πια, και τα βρήκαν στον αέρα (δείτε εδώ αναλυτικά όλο το σκηνικό).

Η αποκάλυψη του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την έκπληξη στο Νίκο Μουτσινά στην τελευταία του εκπομπή

Η κάμερα του Super Κατερίνα, λοιπόν, λίγο αργότερα, συνάντησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και ο ίδιος απάντησε πως πήρε την απόφαση να κάνει το βήμα για να τα βρουν και ποιος του έκανε την πρόταση.

«Δεν με πήρε ο Νίκος, με πήρε η Αγγελική (η αρχισυντάκτρια) και της λέω "Φυσιολογικά, δεν πρέπει να έρθω, γιατί εγώ είμαι αυτός που είμαι στεναχωρημένος, αλλά λέω δεν θα αφήσω τον εγωισμό μου να με κερδίσει, γιατί είναι ο έξω από' δω". Και λέω "Θα έρθω, γιατί ό,τι δεν σου αρέσει να σου κάνουν, μη το κάνεις"», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

Διαβάστε επίσης: «Αυτή ήταν η συμφωνία μας» - Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για την τελευταία εκπομπή του Νίκου Μουτσινά

Η μακροσκελής ανάρτησή του για το φινάλε του Καλό Μεσημεράκι

Το Καλό Μεσημεράκι έφτασε στο τέλος του όπως και η συνεργασία του Νίκου Μουτσινά με τον ΣΚΑΙ. Ο παρουσιαστής θα κάνει ένα μικρό διάλλειμα πριν πάρει την απόφαση να επιστρέψει και πάλι στην τηλεόραση με νέο project και σε νέο κανάλι.

Η τελευταία εκπομπή ήταν γεμάτη συγκίνηση και λαμπερούς καλεσμένους στο πλατό αλλά και μέσω skype. Είδαμε πρόσωπα που δεν περιμέναμε ποτέ να δούμε στο πλευρό του και έπαθαν όλοι σοκ - δείτε εδώ. Σε τηλεθέαση επίσης, κατάφερε να σκίσει παρόλο που όλη την χρονιά κυμαινόταν σε χαμηλά ποσοστά σε σύγκριση με προηγούμενα χρόνια.

Λίγες ημέρες λοιπόν μετά το μεγάλο φινάλε, ο Νίκος Μουτσινάς προχώρησε στην πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια για αυτά τα 5 χρόνια που συνεργάστηκε με τον ΣΚΑΙ και παρουσίαζε τη συγκεκριμένα εκπομπή.

«Γνωρίζω πολύ καλά ότι δεν είμαι καλός στους αποχαιρετισμούς.
Και όπως το σκεφτομουν, συνειδητοποίησα ότι τους αποφεύγω..
Αλλά να που ήρθε η στιγμή να αποφασίσω εγώ να αποχαιρετήσω μια συνθήκη μαγικη, μια συνθήκη που την βρίσκεις στο μυαλό ενός μικρού παιδιού..
Ένα ατελείωτο παιχνίδι με τους φίλους του, ένα πάρτυ καθημερινό..
Συνέβη..
Και είναι πολύ μεγάλη η χαρά που πήρα τα τελευταία 5 χρόνια..
Οι κύκλοι κλείνουν…δεν λεω και κάτι καινουργιο, αλλά αυτός ο κυκλος ήταν τόσο διαφορετικός. Ήταν μια πιστα εξέλιξης. Ήταν η απόλυτη αίσθηση του συνόλου. Είμασταν απο την αρχή μια ομάδα που χωρίς να το ξερει ήθελε το ίδιο..
Να κάνει πλακα με τα αδιάφορα σημαντικά της πραγματικότητας μας..
Ήταν μεγάλη μου τιμή που συνεργάστηκα με όλους σας, που ακούσατε τις ιδέες μου, που κάνατε τα αδύνατα δυνατα να γίνουν οι επιθυμίες μου πραγματικότητα,που με φροντίσατε σαν να ήμουν δικός σας άνθρωπος και μου δώσατε τόση αγάπη..
Νιώθω περήφανος για την ομάδα μου, νιώθω σαν να έχω αφήσει ενα κομμάτι μου πίσω τώρα που τελειωσε αυτή η εκπομπη, αλλα το ξέρω καλά, οτι αν δεν κανεις χώρο, δεν θα έρθει κάτι καινουργιο στην ζωη σου…
Ευγνώμων και ευτυχισμενος που βιώσαμε μαζί αυτήν την εμπειρία..
Οσο για ολους εσάς που μας κάνατε παρέα ολα αυτά τα χρόνια,το ευχαριστώ μου φαίνεται λίγο γιατί χωρίς να το γνωρίζετε, κάνατε ενα παιδικο ονειρο πραγματικότητα.. το δικό μου ονειρο.
Η εργασία μπορεί να ειναι χαρά και δημιουργία..
Ανταποδισω όλη την αγάπη που έλαβα και θα τα ξαναπούμε
ΥΓ. Αυτό είναι το γυρισμα για το πρώτο τρέιλερ που έκανα όταν ξεκίνησε αυτό το ταξιδι…
για την παρέα είπαμε και για την παρέα και απ την παρέα έγιναν ολα», έγραψε.