Στη μέση της θάλασσας πάνω σε βάρκα - Το παθιασμένο φιλί του Χρήστου Μάστορα και της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη στη Μήλο (Φωτογραφία)

Τα τρυφερά στιγμιότυπα από τις διακοπές τους στο Κυκλαδίτικο νησί

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Γαρυφαλλιά Καληφώνη
Instagram / Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Ο Χρήστος Μάστορας, μπορεί αυτό το διάστημα να κάνει ταξίδια για τις συναυλίες με την μπάντα του, Μέλισσες, σε διάφορες πόλεις και νησιά της Ελλάδας, ωστόσο στο ενδιάμεσο πραγματοποιεί και τις καλοκαιρινές του διακοπές με την σύντροφό του, Γαρυφαλλιά Καληφώνη (δείτε εδώ την αποκάλυψη για το τραγούδι που της έγραψε).

Μάλιστα, αυτές τις ημέρες βρίσκονται στη Μήλο και το ξανθό μοντέλο δημοσιεύει αρκετά συχνά βίντεο και φωτογραφίες από τις στιγμές τους στα social media. Αν και προσπαθούν να κρατούν χαμηλό προφίλ, από τη στιγμή που η σχέση τους έγινε γνωστή, δεν διστάζουν να μοιραστούν λίγα στιγμιότυπα παραπάνω με τους θαυμαστές τους (δείτε εδώ πώς το είχε τυλίξει στην αγκαλιά της στην παραλία).

Το νέο "καυτό" φιλί της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη με τον Χρήστο Μάστορα σε βάρκα στη Μήλο

Την Δευτέρα 3/7, για παράδειγμα, η επιχειρηματίας και influencer ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εικόνες από το νέο μέρος που επισκέφθηκαν στο νησί, ωστόσο την μεγαλύτερη εντύπωση και τα περισσότερα σχόλια δέχθηκε η ίδια για την τελευταία φωτογραφία του slide show της, κατά την οποία βρίσκεται σε μία βάρκα στην αγκαλιά του τραγουδιστή και ανταλλάσσουν ένα "καυτό" φιλί στη μέση της θάλασσας.

Οι πρώτες τρυφερές δηλώσεις του τραγουδιστή για την σχέση τους

Λίγο πριν την μεγάλη συναυλία των προηγούμενων ημερών στο Θέατρο Πέτρας οι Μέλισσες παραχώρησαν συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» στον Παναγιώτη Ραφαηλίδη και στην Εβελίνα Νικόλιζα. Μεταξύ σοβαρότητας και πλάκας ο Χρήστος Μάστορας δε μίλησε μόνο για τα επαγγελματικά σχέδια της μπάντας αλλά αναφέρθηκε και στην σχέση του με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη λέγοντας κάτι που ήταν τόσο προστατευτικό όσο και γλυκό ταυτόχρονα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το κορίτσι του τον ακολουθεί στις συναυλίας του και τον στηρίζει αθόρυβα (δείτε εδώ τι φόρεσε και στάθηκε στο πλευρό τους, σε συναυλία του πριν από λίγες ημέρες).

Όσον αφορά την ενδεχόμενη συμμετοχή τους στην Eurovision: «Με την κατακραυγή που τρώνε οι καλλιτέχνες όταν γυρίζουν από την Eurovision, δεν μας βλέπω να πηγαίνουμε, αλλά γουστάρουμε Eurovision για να είμαστε κι εμείς από αυτούς που κράζουν. Ούτε καν. Δεν το συζητώ» είπε με χιούμορ ο Χρήστος Μάστορας και συνέχισε: «Να το πω ότι αισθάνομαι πολύ άσχημα για τον πιτσιρικά που έχει φανταστική φωνή. Πολύ καλός καλλιτέχνης και κανονικά θα έπρεπε να τον υποδεχτούμε πίσω με μία αγκαλιά κι όχι τόσο αρνητικά» ανέφερε το συγκρότημα.

Όσον αφορά την σχέση του με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη ο τραγουδιστής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι περισσότεροι καλλιτέχνες δεν μιλούν για τις σχέσεις τους για να μην το ματιάσουν. Δεν θέλω να το ματιάσω»