Έστειλε μήνυμα σε γνωστή τραγουδίστρια: «Είσαι πολύ όμορφη και...» - Η αινιγματική ανάρτηση του Κωνσταντίνου Βασάλου

Από τις διακοπές του στην Πάρο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Κωνσταντίνος Βασάλος
Instagram / Κωνσταντίνος Βασάλος

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποχώρησε 8ος από το Survivor All Star, επέστρεψε στην Ελλάδα, παραχώρησε τις απαραίτητες συνεντεύξεις του στις εκπομπές του ΣΚΑΙ και αναχώρησε μαζί με τον Φίλιππο Ιωάννου ή αλλιώς Fipster και τον Χρήστο Ζώτο για την Πάρο, ξεκινώντας με αυτό τον τρόπο τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Εκεί δεν σταμάτησε να τραβά φωτογραφίες με τους φίλους του και έτσι δεν έλειψαν οι αναρτήσεις με το μαγιό μπροστά στο απέραντο γαλάζιο του νησιού. Την Δευτέρα 3/7 όμως, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μερικές ακόμη, συνοδεύοντάς τες με ένα αινιγματικό κείμενο που προκάλεσε απορίες στο κοινό του.

Διαβάστε επίσης: «Πενθώ, με έχει κάνει unfollow» - Αυτή είναι η γνωστή ξανθιά δημοσιογράφος που έσβησε από το instagram ο Κωνσταντίνος Βασάλος

Η αινιγματική ανάρτηση του Κωνσταντίνου Βασάλου

«Όσο και να το βλέπεις, δεν αλλάζει. Οφείλεις όμως να το διαχειριστείς, να βρεις έναν τρόπο να βγεις από τα… κόκκινα και να αντιδράσεις ώριμα μετά από την ήττα σου!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: «Εγώ απλά αυνανίστηκα! Έγινε σεξ στο survivor all star» - Ο Βασάλος ''σπάει'' τη σιωπή του για όσα γίνονταν στο δάσος

Το μήνυμα που έστειλε σε γνωστή τραγουδίστρια

Όμως, μετά την σοβαρή του ανάρτηση έκανε μερικά story δείχνοντας το μήνυμα που έστειλε σε γνωστή τραγουδίστρια του εξωτερικού, εκδηλώνοντάς της την επιθυμία να την γνωρίσει από κοντά. Ο λόγος για την Dua Lipa, η οποία βέβαια φαίνεται πως είναι σε σχέση με τον γιο Έλληνα σκηνοθέτη (δείτε εδώ ποιος είναι).

«Γειά σου Dua. Είμαι ο Κωνσταντίνος από την Ελλάδα. Είσαι πολύ όμορφη και ταλαντούχα. Ελπίζω μια μέρα να σε γνωρίσω», έγραψε στο μήνυμά του αστειευόμενος, φυσικά.

Βασάλος Dua Lipa

Περίμενε αρκετές ώρες μήπως εκείνη το δει, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη...

Βασάλος

Βασάλος απόρριψη