«Μια γυναίκα που θέλει να την εκτιμούν για το πνεύμα της, γιατί βγάζει το μισό βυζί σε κοινή θέα;» - Χείμαρρος ο Τζήμερος κατά της Κεφαλά

Ξέσπασε για την εμφάνισή της στην ορκωμοσία της νέας Βουλής

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Σήμερα, Δευτέρα 3/7, πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία της νέας Βουλής και έτσι λίγο πριν τις 11 το πρωί εμφανίστηκαν ένα ένα τα μέλη των 8 κομμάτων που κατάφεραν να αποκτήσουν μία θέση στις τελευταίες εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 25 Ιουνίου.

Ανάμεσά τους και η Τζώρτζια Κεφαλά, η τραγουδίστρια των "Μπλε", η οποία πλέον βρίσκεται στο πλευρό της Ζωής Κωνσταντοπούλου με το κόμμα "Πλεύση Ελευθερίας". Η ίδια, λοιπόν, εμφανίστηκε ντυμένη στα μαύρα, με το ρούχο της να έχει βαθύ ντεκολτέ, ενώ πάνω από τα μαύρα έβαλε χρώμα με ένα έντονο πράσινο κιμονό.

Τζώρτζια Κεφαλά Ορκωμοσία Βουλής

"Κόλαφος" ο Θάνος Τζήμερος κατά της Τζώρτζιας Κεφαλά

Η επιλογή των ρούχων της αυτή προκάλεσε αντιδράσεις στο κοινό και ένα από τα πρόσωπα που σχολίασε αρκετά έντονα το look της είναι ο Θάνος Τζήμερος, ο οποίος προχώρησε σε μία σειρά αρκετά αιχμηρών αναρτήσεων στο twitter (δείτε εδώ τις φωνές του στον αέρα του Πρωινού επειδή δεν τον άφηναν να μιλήσει).

«Η απορία είναι γενικότερη: μια γυναίκα που θέλει να την εκτιμούν για την προσωπικότητά της, το πνεύμα της, την καλλιέργειά της κ.λπ. γιατί βγάζει το μισό (ή και παραπάνω) βυζί σε κοινή θέα; Τι ακριβώς θέλει να εκφράσει; Σε ποιους απευθύνεται;», έγραψε αρχικά δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της.

Και συνέχισε: «Έτσι αισθάνεται και το εκφράζει” απαντάει ο ηλίθιος. Αυτό ακριβώς ρωτάω, ηλίθιε. Τι ακριβώς εκφράζει βγάζοντας έξω το μισό βυζί; Εάν, ας πούμε, ένας άντρας πήγαινε στην ορκωμοσία της Βουλής με το παντελόνι του κυρίου της φωτογραφίας θα το θεωρούσαμε ok, ε; ».

«Φυσικά, τα ρούχα δεν κάνουν τον άνθρωπο. Ο άνθρωπος όμως επιλέγει τα ρούχα. Όταν ντύνεσαι για νούμερο στο Δελφινάριο ή για εμφάνιση σε μαγαζί της παραλιακής, σημαίνει ότι κάπως έτσι αντιλαμβάνεσαι τον ρόλο σου στη Βουλή και τον ρόλο της Βουλής, συνολικά. Μήπως τελικά έχουν δίκιο;», κατέληξε ανεβάζοντας και μία εικόνα της δίπλα στον Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος δέχθηκε επίσης έντονα σχόλια από τον Γιώργο Λιάγκα για την δική του στυλιστική επιλογή (δείτε εδώ πώς τον άδειασε).