«Πώς το κάνεις αυτό; Πρέπει να είσαι πολύ φτηνός...» - Φανερά εκνευρισμένη η Σκορδά με το Τζήμερο κατά της Κεφαλά

''Άστραψε και βρόντηξε'' η παρουσιάστρια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Πώς το κάνεις αυτό; Πρέπει να είσαι πολύ φτηνός...» - Φανερά εκνευρισμένη η Σκορδά με το Τζήμερο κατά της Κεφαλά

Οι εμφανίσεις των βουλευτών στην ορκωμοσία της Βουλής τη Δευτέρα 3/7 είδαμε να προκαλεί εντυπώσεις και σχόλια με τη Τζώρτζια Κεφαλά και το Σπύρο Μπιμπίλα να γίνονται αποδέκτες έντονων σχολίων.

Πιο αναλυτικά, ο Θάνος Τζήμερος ήταν εμφανώς επικριτικός απέναντι στην τραγουδίστρια (δείτε εδώ αναλυτικά) με την ίδια να αναγκάζεται να απαντήσει σε όσους στέκονται στην εμφάνιση και όχι στο πνεύμα της.

Η συγκεκριμένη επικαιρότητα και το κατά πόσο θα πρέπει μια γυναίκα να είναι πολύ ή λιγότερο αποκαλυπτικά ντυμένη στη Βουλή σχολιάστηκε την Τρίτη 4/7 από το Πρωινό μας και συγκεκριμένα από τη Φαίη Σκορδά.

Το σχόλιο της Φαίης Σκορδά για το Θάνο Τζήμερο

«Για μένα η ευπρέπεια του ανθρώπου και η καλλιέργεια και το πνεύμα έχει να κάνει με το τι φιλτράρουμε δημόσια και όχι σε μία παρέα. Μπορεί να κάνεις κάποιες σκέψεις, όλοι μας κάνουμε, που μπορεί να μην είναι και σωστές! Εκεί έχεις το πνεύμα, την καλλιέργεια να σταματήσει τον εαυτό σου, να βάλεις μία φραγή και να πεις έχει ουσία, είναι ουσιαστικό να συνεχίσω να ασχολούμαι με αυτό το θέμα; Εκεί λοιπόν φαίνεται το δικό σου πνεύμα.

Το τι όμως λες δημόσια, χαρακτηρίζει εσένα και το τι άνθρωπος είσαι εσύ και το πόσο καλλιεργημένος είσαι. Δεν είναι μόνο όμως ο Τζήμερος. Πρέπει να είσαι πολύ φτηνός άνθρωπος για να μιλήσεις για μία γυναίκα και να χρησιμοποιήσεις τη λέξη βυζί. Συγγνώμη κιόλας. Πρέπει να είσαι πολύ φτηνός άνθρωπος για να πάρεις το κινητό και να γράψεις...Πώς το κάνεις αυτό;», είπε μεταξύ άλλων η Φαίη Σκορδά.