Χώρισε η Εύη Βατίδου με τον 35χρονο σύντροφό της, Ηλία Κωνσταντίνου

«Δεν υπάρχει κάποια τέτοια σχέση, κάποιο λάθος κάνετε»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Εύη Βατίδου παραχώρησε μία νέα συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό με τις δηλώσεις της να προβάλλονται την Τρίτη 4/7 σχετικά με τα όσα έχουν συμβεί στη ζωή του μοντέλου το τελευταίο διάστημα.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής δε θα μπορούσε να μην τη ρωτήσει για τη σχέση της με τον Ηλία Κωνσταντίνου, με τον οποίο έδειχνε να είναι πολύ ερωτευμένη σε πρόσφατες δηλώσεις, που είχε κάνει.

Τα πράγματα φαίνεται, πως δεν πήγαν όπως θα περίμενε, καθώς στη νέα της αυτή συνέντευξη η Βατίδου όχι μόνο δε θυμόταν τον Ηλία, αλλά τόνισε πως δεν ήταν ποτέ μαζί του και πως όλα ήταν ''δημοσιεύματα''.

Σε κάθε περίπτωση λοιπόν, δεν υπάρχει σχέση...

Οι δηλώσεις της Εύης Βατίδου για τι χωρισμό της

«Δεν υπάρχει κάποια τέτοια σχέση, κάποιο λάθος κάνετε. Δεν υπάρχει σχέση! Είχαν βγει δημοσιεύματα», είπε η Εύη Βατίδου.

Οι πρώτες full in love δηλώσεις του Ηλία Κωνσταντίνου για σχέση του με τη Βατίδου

«Με την Εύη Βατίδου, γνωριστήκαμε στο γυμναστήριο την ώρα που έτρεχε στο διάδρομο», αποκάλυψε αρχικά για την πρώτη τους γνωριμία και συνέχισε «Οι γονείς μου, οι φίλοι μου και όλος μου ο κύκλος, ξέρουν από την πρώτη στιγμή για την Εύη.

Για την διαφορά ηλικίας τους: «Το μόνο χάσμα που υπάρχει είναι χιλιομετρικό. Προσπαθούμε να λύσουμε τη διαφορά Θεσσαλονίκη - Αθήνα. Έρχεται και εκείνη, μένουμε πολλές μέρες μαζί. Δεν είμαι ζηλιάρης. Αν με πειράζει κάτι θα της το πω».

Για την πρώτη κοινή τους ανάρτηση (δείτε την εδώ), σχολίασε «Το μεγαλύτερο ποσοστό αντιδράσεων ήταν θετικό. Υπήρχαν βέβαια και τα πικρόχολα.

Τι ερωτεύτηκε στην Εύη Βατίδου «Στην Εύη ερωτεύτηκα την ομορφιά της, την δυναμικότητα της, την ειλικρίνια της».

Ποιες είναι οι σκέψεις του για το μέλλον; «Με την Εύη κάνουμε σκέψεις για κάτι τηλεοπτικό. Μας έχει γίνει πρόταση», αποκάλυψε.