«Α ρε Ελληνάρες στο Μεσαίωνα, κάψτε με...» - Η αιχμηρή απάντηση της Τούνη στην κατακραυγή για το δημόσιο θηλασμό

«Ώπα twitter, ήσυχα...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Α ρε Ελληνάρες στο Μεσαίωνα, κάψτε με...» - Η αιχμηρή απάντηση της Τούνη στην κατακραυγή για το δημόσιο θηλασμό

Η Ιωάννα Τούνη είναι ένα πρόσωπο, που απασχολεί έντονα μέσα από τη δράση της στα social media με το κοινό της να ενδιαφέρεται πολύ περισσότερο για εκείνη από τη στιγμή, που έγινε μητέρα.

Εκείνη δημοσιεύει σχεδόν τα πάντα από την καθημερινότητά της από το Νουνίτο - με το θηλασμό να είναι ένα από αυτά τα κομμάτια. Πρόσφατα το βίντεο της από τη Γαλλία θηλάζοντας σε καφές το μωρό (δείτε εδώ) επικρίθηκε στο twitter.

Η Τούνη δεν άφησε τα μηνύματα ασχολίαστα και έτσι την Τρίτη 4/7 επιστρέφοντας στην Ελλάδα έδωσε την απάντησή της, ενώ παράλληλα πέρασε το μήνυμά για το κομμάτι του δημόσιου θηλασμού.

Η απάντηση της Ιωάννας Τούνη για το δημόσιο θηλασμό

«Όπα twitter ήσυχα! Παιδιά, κράζετε αν οι μαμάδες δεν θηλάζουν και δίνουν σκόνη, κράζετε αν οι μαμάδες θηλάζουν, κράζετε, κράζετε και άλλη δουλειά δεν έχετε. Sorry αλλά καθόλου δεν με απασχολεί. Να θηλάζετε απενοχοποιημένα όπου θέλετε, δεν με νοιάζει καθόλου. Φτάνει πια αυτό το αστειάκι που κάνετε τις μαμάδες να νιώθουν ντροπή και ενοχικά για το πιο απλό πράγμα. Να ταΐσουν το παιδί του», είπε η Ιωάννα Τούνη.

Τούνη

Όσα γράφτηκαν στο Twitter

Αξίζει να σημειωθεί πως και ο προσωπικός της λογαριασμός στο Tik Tok πήρε φωτιά από σχόλια και αντιδράσεις για εντελώς άλλο πράγμα όμως! Η γνωστή influencer έκανε ένα unboxing με τις αγορές της από πανάκριβους οίκους του Μονακό... Καταλάβατε τι συνέβη στα σχόλια...