«Ξέρω πως είναι να είσαι υποδοχή κάτω από τον ήλιο και να ψήνεσαι» - Οι δηλώσεις της Αλεξανδράκη για τον σερβιτόρο στη Ρόδο

«Οι περισσότεροι που βγήκαν να πουν κάτι κάθονται κυριολεκτικά κάτω από το αιρ-κοντίσιον»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«Ξέρω πως είναι να είσαι υποδοχή κάτω από τον ήλιο και να ψήνεσαι» - Οι δηλώσεις της Αλεξανδράκη για τον σερβιτόρο στη Ρόδο

Κι ενώ οι έρευνες για το beach bar στη Ρόδο, που «κολυμπούσε» ο σερβιτόρος στην προσπάθειά του να παραδώσει μια παραγγελία, συνεχίζονται παρά το γεγονός πως ο ίδιος ο σερβιτόρος και οι συνάδελφοί του δηλώνουν κατηγορηματικά πως δεν έχουν κανένα θέμα με τις συνθήκες εργασίας (δείτε εδώ όσα είπαν) η Δήμητρα Αλεξανδράκη σε συνέντευξή της στην εκπομπή Super Κατερίνα το πρωί της Τρίτης 4/7 τοποθετήθηκε επί του θέματος, αφού η ανάρτηση που έκανε πριν από λίγες ημέρες στα social media της ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

«Δεν πνίγεται ο άνθρωπος, δροσίζεται», έγραψε χαρακτηριστικά στο post της η Δήμητρα (δείτε το εδώ) και λίγες ημέρες αργότερα θέλησε να υπερασπιστεί τον εαυτό της από το hate που έφαγε.

Οι δηλώσεις της Δήμητρας Αλεξανδράκη

«Αυτό ήταν η απάντησή μου στη σελίδα που ανέβασε ότι αυτός ο άνθρωπος πνίγεται, λες και του έχουν βάλει μια μπάλα και του είπαν, “θα έρθεις εδώ να δουλέψεις, στη σκλαβιά και θα σε μαστιγώνουμε”. Προσπαθούν να πείσουν ακόμα και τον ίδιο τον άνθρωπο ότι αυτό δεν είναι σωστό. Ο ίδιος ο άνθρωπος βγήκε και είπε ότι το ευχαριστιέται, αμείβεται καλά, περνάει καλά στη δουλειά του.

Δε νομίζω να πήγαινε κάποιος για δουλειά και να τον ανάγκαζαν να κάνει κάτι που δεν θέλει. Αν ανάγκαζαν έναν άνθρωπο να κάνει κάτι που δε θέλει, τότε εννοείται μαζί του και να τους ξηλώσουμε όλους. Ο άνθρωπος όμως, βγήκε και το είπε. Ο άνθρωπος ο ίδιος βγήκε και είπε ότι το ευχαριστιέται. Εγώ, που έχω κάνει αυτή τη δουλειά και ξέρω πως είναι να μοιράζεις φυλλάδια ή να είσαι υποδοχή κάτω από τον ήλιο και να ψήνεσαι. Θα μπορούσε να μην υπάρχει αυτή η υποδομή εκεί πέρα. Οι περισσότεροι που βγήκαν να πουν κάτι, δεν έχουν κάνει αυτή τη δουλειά. Αυτό που με τρελαίνει είναι ότι αυτοί που δεν κάνουν τίποτα και κάθονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο, κυριολεκτικά κάτω από το air-condition, έχουν άποψη για όλα. Εκεί γίνομαι τρελή», είπε μεταξύ άλλων η επιχειρηματίας.

"Παίρνει 3.000 ευρώ τον μήνα - Το έκανε για μεγαλύτερο φιλοδώρημα" λέει ο ιδιοκτήτης του beach bar για τον σερβιτόρο

"Είμαι επιχειρηματίας 27 χρόνια, ποτέ δεν είχα καταγγελία, όλοι ζητούν να έρθουν να δουλέψουν στα μαγαζιά μου. Είναι δυνατόν να κάνει κάτι τέτοιο με το ζόρι ο εργαζόμενος; Πέντε χρόνια είναι εργαζόμενός μου. Είναι ένα μεμονωμένο γεγονός και το έκανε αυτό για να πάρει τα τυχερά του.

Το παιδί αυτό παίρνει 3.000 ευρώ τον μήνα και αν ο πελάτης τού έταξε γερό πουρμπουάρ, μπήκε για να το πάρει. Η στολή αυτή είναι αδιάβροχη αλλά γνωρίζω ότι το βίντεο το δημοσίευσε ψεύτικο προφίλ ανταγωνιστή που ήθελα να μου κάνει κακό και να στιγματιστεί η επιχείρησή μου", είπε αρχικά στην πρωινή εκπομπή "Τώρα Μαζί" του Open.

"Ήρθαν 10 επιθεωρητές και τα βρήκαν όλα νόμιμα. Όσο για τα τραπεζάκια, μπαίνουν και βγαίνουν, δεν είναι κατάχρηση. Ρώτησαν οι επιθεωρητές τούς εργαζόμενους αν τους αναγκάζω να μπαίνουν στη θάλασσα και εκείνοι τούς είπαν πως το κάνουν για καλύτερο πουρμπουάρ. Δεν θέλω να κάνω άλλη δήλωση αλλά και ο εργαζόμενός μου τα ίδια θα σας πει", κατέληξε.