Παράτησε τα εγκόσμια, έβαλε ράσα και άλλαξε το όνομά του - Έγινε μοναχός ο εγγονός πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού

Έγινε η κουρά του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Γνωστός ηθοποιός, που δεν είναι πια στη ζωή απασχόλησε ιδιαίτερα τα μέσα μετά το θάνατό του, καθώς υπήρξε μεγάλη αναστάτωση και ταλαιπωρία για την οικογένειά του αναφορικά με τη διαθήκη, που άφησε ο ηθοποιός πίσω του.

Ο λόγος για τον Ανέστη Βλάχο, καθώς έγινε γνωστή μία είδηση, η οποία συνδέεται με το όνομα του εκλιπόντος και κυρίως με τον εγγονό του, ο οποίος άφησε τα εγκόσμια και έγινε μοναχός. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso όλα συνέβησαν μετά το θάνατο του αγαπημένου του παππού (δείτε εδώ τι είχε γράψει μετά το θάνατο του παππού του).

Πιο αναλυτικά, ο νεαρός που ήταν και εκείνος ηθοποιός έκανε την κουρά του από τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων Μάξιμο και πλέον ο Ανέστης Βλάχος άλλαξε το προσωπικό του όνομα και λέγεται Πατέρας Αυγουστίνος Βλάχος.

Εξελίξεις με τον εγγονό του Ανέστη Βλάχου

«Ημουν, είμαι και θα είμαι πάντα δίπλα στα παιδιά μου και στις επιλογές τους. Νιώθω υπερήφανος για τον γιο μου, αλλά και για την Εκκλησία. Ο γιος μου ήταν πάντα ένας υπέροχος άνθρωπος και χαρακτήρας. Εύχομαι ο Θεός να τον έχει πάντα δίπλα Του», είπε ο πατέρας του στην Espresso.

Ανέστης Βλάχος εγγονός
Espresso

Οι λόγοι που οδήγησαν τον γιο του Ανέστη Βλάχου στην μήνυση

«Καταγγείλαμε την πλαστογραφία του συγκεκριμένου εγγράφου, αποκλείουμε να ήταν ο Ανέστης Βλάχος αυτό που αποκήρυξε τον πρωτότοκο γιο του. Ο Ανέστης Βλάχος απεβίωσε και στα τέλη της ζωής του έζησε σε άθλιες συνθήκες, χωρίς καμία φροντίδα και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, εντελώς εγκαταλελειμμένος. Γι’ αυτό αναδείξαμε και ενδεχόμενες ευθύνες ανθρωποκτονίας είτε από αμέλεια των προσώπων που είχαν την ευθύνη της φροντίδας του είτε από δόλο», είπε ο κ. Σαμέλης.

«Ο Ηρακλής Βλάχος δικαιούται τη νόμιμη μοίρα. Ούτε καν αυτό δέχτηκε η άλλη πλευρά να συζητήσει, ενώ είναι κατοχυρωμένο εκ του νόμου», υπογράμμισε ο δικηγόρος ενώ σημείωσε πως υπάρχουν μάρτυρες που έχουν καταθέσει σχετικά με τις συνθήκες των τελευταίων ετών της ζωής του ηθοποιού.