Θλίψη στο τελευταίο αντίο του Βασίλη Κωνσταντινίδη - Υποβασταζόμενη η σύζυγός του με δάκρυα στα μάτια

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την κηδεία

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια δύσκολη ημέρα ήταν η Τρίτη 4/7 για την οικογένεια του Βασίλη Κωνσταντινίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών μετά από ανακοπή καρδιάς, που υπέστη στο νοσοκομείο, που νοσηλευόταν.

Ο καλλιτεχνικός χώρος τον αποχαιρέτησε μέσα από συγκινητικά μηνύματα (δείτε εδώ τι έγραψε η Μπέσσυ Αργυράκη) με το κλίμα να είναι εξίσου βαρύ την ημέρα της εξόδιου ακολουθίας στην Καλλιθέα στην εκκλησία των Αγ. Απόστολων.

Φωτογραφίες από την κηδεία του Βασίλη Κωνσταντινίδη

Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr ήταν παρόν στο σημείο και απαθανάτισε τη σύζυγο του εκλιπόντος, Λίζα και το το γιο του Ανδρέα, αλλά και την Μπέσσυ Αργυράκη, που ήταν εκεί να αποχαιρετήσει το φίλο της.

Γιος Κωνσταντινίδη
Γυναίκα Κωνσταντινίδη

Μπέσσυ Αργυράκη

Έτσι έγινε γνωστή η είδηση

«Τα χέρια μου τρέμουν, τα μάτια μου πλημμυρίζουν δάκρυα, η καρδιά μου σπαράζει......τρεις το μεσημέρι Κυριακή και πριν από τρεις ώρες έφυγε από κοντά μας για το Μεγάλο του Ταξίδι ο καλός μου, ο κολλητός μου, ο φίλος μου, η παρέα μου στους καφέδες στη Φωκίωνος με τα σκυλιά μας, ο Βασίλης Κωνσταντινίδης. Σπουδαίος καλλιτέχνης, η ψυχή των IDOLS που επέμενε ακόμα, έφυγε από ανακοπή καρδιάς στο νοσοκομείο. Δεν μπορώ να γράψω κάτι άλλο....δεν το πιστεύω....δεν θέλω να το πιστέψω....θα τραγουδάει στη Γειτονιά των Αγγέλων μου έγραψε η σύντροφός του, η Λίζα...».