Συγκινήθηκε η Μπόσνιακ μπροστά σε χιλιάδες κόσμο - Η τρυφερή αφιέρωση του Αντώνη Ρέμου στην κόρη του, Ελενίτσα, στη σκηνή

"Λιώνει" για την μικρή του!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Συγκινήθηκε η Μπόσνιακ μπροστά σε χιλιάδες κόσμο - Η τρυφερή αφιέρωση του Αντώνη Ρέμου στην κόρη του, Ελενίτσα, στη σκηνή

Ο Αντώνης Ρέμος ξεκίνησε και επίσημα τις καλοκαιρινές του συναυλίες και η πρώτη από αυτές πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Πέτρας μαζί με τον Mente Fuerte (δείτε εδώ το ξεκαθάρισμα της Μαρίας Σολωμού για την σχέση τους). Το στάδιο γέμισε και μέσα στο πλήθος υπήρχαν πολλά τρανταχτά ονόματα, ανάμεσα στα οποία είναι και η σύζυγό του Υβόννη Μπόσνιακ, με την κόρη τους Ελένη, αλλά και η φίλη τους, Μαρία Μπεκατώρου.

Ρέμος Mente Fuerte

Μπόσνιακ Μπεκατώρου συναυλία Ρέμου

Ρέμος συναυλία

Η αφιέρωση του Αντώνη Ρέμου στην κόρη του μπροστά σε χιλιάδες κόσμο και στην Υβόννη Μπόσνιακ

Όλος ο κόσμος σιγοτραγουδούσε τα τραγούδια του μαζί του, ωστόσο ο ίδιος, σύμφωνα με το Mega Καλημέρα, θέλησε να αφιερώσει λίγο χρόνο στο παιδί του, εκφράζοντάς της δημόσια πόσο πολύ την αγαπά, συγκινώντας το πλήθος, αλλά και την αγαπημένη του γυναίκα με την κίνησή του.

Μάλιστα, αργότερα δήλωσε στις κάμερες για την μικρή Ελένη: «Όταν έρχεται η κόρη μου η Ελένη στις συναυλίες, είναι ένα άγχος παραπάνω και μία φόρτιση. Με την Υβόννη έχουμε συνηθίσει, με την Ελένη είναι πιο αμήχανο, σαν να είναι η πρώτη μέρα στο σχολείο».

Τα σκοτάδια του πριν γίνει πατέρας

Ο Αντώνης Ρέμος παραχώρησε μία νέα συνέντευξη στην εκπομπή του Δημήτρη Σταρόβα στο Youtube με τον γνωστό και αγαπημένο τραγουδιστή να κάνει μια πρωτοφανή εξομολόγηση για τον ερχομό της κόρης του στη ζωή.

Το απόσπασμα προβλήθηκε την Τρίτη 27/6 στην εκπομπή Breakfast at star όσο λοιπόν ο Ρέμος αναφερόταν στην μοναχοκόρη του, που ήρθε στη ζωή για να του αλλάξει τη ζωή, αφού μέχρι πριν τίποτα δεν ήταν ίδιο για εκείνον.

Η Ελένη (δείτε εδώ πόσο πολύ έχει μεγαλώσει) αποτελεί τον καρπό του έρωτα του Αντώνη με την Υβόννη Μπόσνιακ με τη μικρή να αποτελεί μία βόμβα ενέργειας, όπως χαρακτηριστικά είπε.

«Στην 7ετία της καριέρας μου, το 2015 έρχεται η Ελενίτσα μου και ρίχνει μια βόμβα θετικής ενέργειας στη ζωή μου και ξαφνικά αρχίζουν όλα τα πράγματα και ηρεμούν γύρω μου. Φεύγουν τα μαύρα σύννεφα και μπαίνουν σιγά σιγά κάποιες ακτίνες του ήλιου μέσα στην ψυχή μου.

Έτσι λοιπόν η Ελενίτσα ήρθε και άλλαξε τα πράγματα στη ζωή μου. Έφερε τον ήλιο στη ζωή μου και είμαι πολύ χαρούμενος που και εγώ όπως και εσύ και άνθρωποι γύρω μας καταφέραμε γίναμε γονείς, γιατί είναι πολύς κόσμος που θέλει και δεν μπορεί», είπε ο Αντώνης Ρέμος.