Χαμός με το βίντεο της πρωταγωνίστριας των Παγιδευμένων, Μάρθας Λαμπίρη Φεντόρουφ - Χόρευε και τραγουδούσε μόνη της

Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Λίγες ώρες πριν προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1 που αγαπήθηκε πολύ παρόλο που διεκόπη για λίγους μήνες και ακούει στον τίτλο Παγιδευμένοι, διέρρευσε μέσα από το Tik Tok ένα βίντεο με την πρωταγωνίστρια Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ σε τρελά κέφια.

Η ηθοποιός που υποδύεται την Άννα, που έχασε αδερφή και πατέρα, τραγουδά και χορεύει μόνη της στον φακό ξεσηκώνοντας το κοινό το οποίο την αποθέωσε στα σχόλια, αφού έδειξε μία διαφορετική πλευρά του εαυτού της, την οποία δεν συνηθίζει να προβάλει ούτε μέσα από τα δικά της social media, αλλά ούτε και στις συνεντεύξεις της (δείτε εδώ την αποκάλυψή της για την σχέση της με τον Πέτρο Λαγούτη).

Το βίντεο της πρωταγωνίστριας των Παγιδευμένων, Μάρθας Λαμπίρη Φεντόρουφ

Διαβάστε επίσης: "Έσκασαν" τα ευχάριστα - Λαγούτης & Φεντόρουφ έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Απόψε (4/7) το φινάλε της σειράς

Το συγκλονιστικό φινάλε για τη σειρά Παγιδευμένοι έφτασε και θα προβληθεί την Τρίτη 4/7 με τις εξελίξεις να είναι το λιγότερο καταιγιστικές και ακραίες με το σενάριο να απογειώνεται (δείτε εδώ πως τα πάει η σειρά σε νούμερα).

Επεισόδιο 74

Ο Αλέκος αντιλαμβάνεται ότι κάτι συμβαίνει και γυρίζει πίσω, αλλά βλέπει μόνο τον Μάρκο με μια κούτα στα χέρια. «Σου είπα ψέματα. Δεν είναι κάποιος άρρωστος. Εγώ δεν ένιωθα καλά εδώ», του λέει φεύγοντας. Παράλληλα ο Αλέκος μέσα σε όλες τις παρανομίες του κάνει ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Ολοι προσπαθούν να τον παγιδεύσουν αλλά αυτή που θα τα καταφέρει κι έτσι θα πάρει την εκδίκησή της, είναι η Υβόννη που βοηθά την Αννα και τον Δημήτρη να τον συλλάβουν αφού θα ανακαλύψουν στο χρηματοκιβώτιό του και το κινητό με τις αποδείξεις για τον φόνο του Κοσμά.

Ο Δημήτρης αποφασίζει να πάει μόνος του διακοπές με το τροχόσπιτο. Στη διαδρομή όμως τον περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη. Η Αννα εμφανίζεται μπροστά του και έτσι αποφασίζουν να δώσουν μια ευκαιρία στη σχέση τους που δοκιμάστηκε σκληρά. Λίγο καιρό μετά παντρεύονται σε μια ονειρευμένη παραλία με κουμπάρους τον Σταύρο και τον Ανδρέα και η ευτυχία τους πια μοιάζει ολοκληρωμένη. «Αν σε αφήσω ποτέ ξανά είναι γιατί δεν θα αναπνέω πια. Μόνο γι’ αυτό», της λέει.

Και οι δύο λάμπουν από χαρά και έχουν κοντά τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Εξι μήνες μετά τον γάμο, ο Δημήτρης δολοφονείται και μάλιστα τα στοιχεία δείχνουν ότι ένοχη είναι η Αννα. Ο Ανδρέας της χτυπά την πόρτα θυμωμένος. «Ξέρω ότι είσαι μέσα». Σπάει την πόρτα. Εκείνη έχει αίματα στα ρούχα της. Τείνει τα χέρια και της περνάει χειροπέδες. Την κοιτάζει με μίσος. «Πώς μπόρεσες;», της φωνάζει. Την οδηγεί στο τμήμα. Εκείνη έχει άδειο βλέμμα. Στην ανάκριση η Αννα αρνείται να μιλήσει και ζητάει να υπογράψει την κατάθεσή της.

Ο Ανδρέας δεν μπορεί να διανοηθεί αυτό που έχει συμβεί. «Πώς σκότωσες τον Δημήτρη;», τη ρωτάει κι εκεί τελειώνει ο πρώτος κύκλος. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ολοκληρώνεται και ο ρόλος του Δημήτρη καθώς στον δεύτερο κύκλο θα παρακολουθήσουμε τι προηγήθηκε στους έξι αυτούς μήνες, από τον γάμο μέχρι τη δολοφονία του.