Survivor All Star: «Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου μέχρι στιγμής» - Η όλο νόημα μακροσκελής ανάρτηση του Ηλία Μπόγδανου

Λίγες μέρες μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου μέχρι στιγμής» - Η όλο νόημα μακροσκελής ανάρτηση του Ηλία Μπόγδανου

Ο Ηλίας Μπόγδανος αποχώρησε λίγο πριν την φίλη του, Σταυρούλα Χρυσαειδή, από το Survivor All Star, επέστρεψε στην Ελλάδα, μίλησε ανοιχτά στις συνεντεύξεις του για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι και για όσα κατηγορήθηκε, ακόμη και για το χαρτάκι για το οποίο θεωρούσαν πως αποβλήθηκε ο Ηλίας Γκότσης (δείτε εδώ πώς αντέδρασε όταν ο δημοσιογράφος του αποκάλυψε πως τον έχει κάνει unfollow).

Αφού πήρε λίγο το χρόνο του, μάλιστα, θέλησε να κάνει και μία μακροσκελή ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύοντας μερικές φωτογραφίες από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του, όπως δήλωσε, για να ευχαριστήσει όλους όσους του στάθηκαν αυτούς τους 6 μήνες που παρέμεινε στον Άγιο Δομίνικο.

Η μακροσκελής ανάρτηση του Ηλία Μπόγδανου μετά το Survivor All Star

«Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου μέχρι στιγμής. Η στιγμή που επιστρέφω στην αγάπη, στους ανθρώπους μου, σε αυτούς που με κάνουν τόσο ευτυχισμένο κάθε δευτερόλεπτο. Αν ένα πράγμα μου έμαθε αυτό το ταξίδι, είναι ότι τίποτα δεν έχει νόημα όταν είσαι μακρυά από το «σπίτι». Και με τη λέξη «σπίτι» εννοώ όλους αυτούς και όλα αυτά που με κάνουν να νιώθω τόσο ευτυχισμένος και ευλογημένος κάθε μέρα.

Θέλω να πω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ σε όλους εσάς για την αμέτρητη αγάπη που εισέπραξα και εισπράττω και θέλω να ξέρετε ότι όλη η «δύναμη» που είχα οφείλεται σε αυτήν την αγάπη. Προσπαθώ, και θα τα καταφέρω να απαντήσω σε όλα τα όμορφα μηνύματα σας.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που ζήσαμε παρέα αυτό το ταξίδι, τους συμπαίκτες μου ανεξαρτήτως ομάδας και φυσικά όλους τους ανθρώπους που ήταν πίσω από τις κάμερες, οι οποίοι μας άντεξαν σε πολύ δύσκολες αλλά και πολύ όμορφες στιγμές και που χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο. Και έτσι… ένα πανέμορφο κεφάλαιο της ζωής μου κλείνει και αφήνει μόνο χαμόγελα. Thank you», έγραψε χαρακτηριστικά.

Πόσα χρήματα πήρε και πώς θα τα αξιοποιήσει

Τη Δευτέρα 3/7 ο Ηλίας Μπόγδανος βρέθηκε στην παρέα του Πρωινό μας, ως καλεσμένος της εκπομπής με τον πρώην παίκτη του Survivor all star να ανοίγει τα χαρτιά του για όλους και για όλα σχετικά με το πολυσυζητημένο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο γνωστός τραγουδιστής και επιχειρηματίας έφυγε λίγον πριν από το μεγάλο τελικό, επομένως μπορεί να μη πήρε το τελικό ποσό του νικητή, το ποσό όμως συγκέντρωσε από την παραμονή του στο παιχνίδι είναι πολύ μεγάλο.

Μέσα από όσα αποκάλυψε στο πάνελ της εκπομπής ο ίδιος έχει σκοπό να αξιοποιήσει τα χρήματα αυτά επενδυτικά στα μαγαζιά, που έχει, καθώς μέχρι σήμερα ο Ηλίας Μπόγδανος έχει στην κατοχή του 4 χώρους εστίασης.

Να θυμίσουμε εδώ, πως ο Ηλίας έμεινε στο παιχνίδι 25 εβδομάδες, επομένως με πρόχειρους υπολογισμούς έβγαλε 125.000!

«Έχω γυρίσει με απίστευτη όρεξη, θέλω να πω ότι είμαι στα καλύτερα μου ψυχολογικά, για να ξεκινήσω βασικά πάλι κάποια live. Υπάρχουν πολλές προτάσεις και ξεκινάμε τώρα να στήνουμε τα tour. Εννοείται έχω τα μαγαζιά. Έχω τέσσερα μαγαζιά σε Βριλήσσια και Ψυχικό. Αυτά είναι τα πλάνα.

Προσπαθούμε, ξεκινάμε στα πρώτα βήματα... Τα χρήματα θα τα επενδύσω στο κομμάτι της εστίασης, που είναι κάτι που λατρεύω, αγαπάω πάρα πολύ την εστίαση και με γεμίζει το να πηγαίνω, να μιλάω εκεί, να φιλοξενώ είναι κάτι, που με γεμίζει!», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Μπόγδανος.