«Δεν το αρνούμαι! Έπιασα την παραγωγή και...» - Ο Ηλίας Μπόγδανος "έσπασε" τη σιωπή του για την λίστα μετά το Survivor All Star

«Στο τέλος μέχρι και ο Σάκης με έπιασε off κάμερα και προσπάθησε να μου πει...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν το αρνούμαι! Έπιασα την παραγωγή και...» - Ο Ηλίας Μπόγδανος

Την πρώτη του συνέντευξη μετά την αποχώρηση του από το Survivor All Star έδωσε ο Ηλίας Μπόγδανος στην εκπομπή Πρωινό μας στον ΣΚΑΙ η οποία προβλήθηκε σήμερα 29/6. Ο τραγουδιστής που γυρνάει σε λίγες ημέρες στην Ελλάδα, μίλησε για την εμπειρία του για δεύτερη φορά μέσα στο παιχνίδι αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Μια από τις συγκινητικές του στιγμές ήταν όταν η σύντροφός του Αλεξάνδρα, τον επισκέφθηκε στον Άγιο Δομίνικο και εξομολογήθηκε πως με την αγαπημένη του θέλει να περάσει όλη του τη ζωή μαζί και να δημιουργήσουν οικογένεια.

Η συνέντευξη του Ηλία Μπόγδανου μετά το Survivor All Star

Αρχικά, ο Ηλίας "έσπασε" τη σιωπή του για το περιβόητη χαρτάκι με τη λίστα με φαγητό που ήταν η αφορμή να αποβληθεί ο Ηλίας Γκότσης και μετά να τον κατηγορήσει στην τηλεόραση: «Ήταν ένα χαρτάκι που δεν θέλει πάρα πολλή σκέψη να σκεφτεί κάποιος ποιος το έγραψε. Μου ζήτησε να γράψω τη λίστα. Δεν το αρνούμαι. Εγώ το έγραψα το χαρτάκι. Δεν το έγραψε ο Ηλίας Γκότση. Έπιασα την παραγωγή και τους είπα ακριβώς πως έχει η κατάσταση. Από τη στιγμή που δίκαια παρέμεινα.... Αυτή είναι η απάντηση μου. Δεν έφυγε μόνο για το χαρτάκι. Όποιος παρανομούσε έφευγε», ειπε.

Όταν ο δημοσιογράφος τον ενημέρωσε για το unfollow που του έκανε, είπε «Όντως; Στενάχωρο».

Σχετικά με τον Σπύρο Μαρτίκα: «Είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ καλός. Έχει ψυχή μικρού παιδιού. Είναι τέρμα αγνός, είναι ευχάριστος στην παρέα. Έχει χιούμορ. Ήταν δίπλα μου να με βοηθήσει να μου φέρει νερό. Είναι δοτικός σαν άνθρωπος και μπορώ να καταλάβω το λόγο που η Βρισηίδα τον ερωτεύτηκε».

Και αποκάλυψε: «Στο τέλος μέχρι και ο Σάκης με έπιασε off κάμερα και προσπάθησε να μου πει για την Σταυρούλα. Του είπα είναι εξαιρετικό πλάσμα. Μου έκανε κουβέντες ένα βράδυ off κάμερα τύπου για ποιο λόγο είσαι μαζί της».

Ενώ συμπλήρωσε: «Θα ήθελα να το κερδίσει το Survivor η Σταυρούλα. Τριάδα θα ήθελα Σταυρούλα, Μάριος, Νίκος. Από εκεί και πέρα αν πρέπει να βγάλω την Σταυρούλα, βάζω Σάκη. Αξίζει πολύ να το πάρει γυναίκα, πόσο μάλλον μια γυναίκα που είναι καλός άνθρωπος».

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, αποκάλυψε: «Με την Αλεξάνδρα θα κάνουμε το επόμενο βήμα, αλλά δεν θα είναι προτεραιότητα μου τώρα που θα βγω. Όλα θέλουν το χρόνο τους».