Survivor All Star: «Όχι ρε φίλε, αλήθεια λες;» - Σπάραξε στο κλάμα όταν του ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη

Τι είπαν στα 15' της συνάντησής τους Μπόγδανος και Εξαρχοπούλου

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Όχι ρε φίλε, αλήθεια λες;» - Σπάραξε στο κλάμα όταν του ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη

Ένα από τα πιο συγκινητικά επεισόδια του Survivor All Star παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης 1/6, αφού οι παίκτες για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 6 μήνες αγκάλιασαν και είχαν τον χρόνο να μιλήσουν λίγο με τους αγαπημένους τους ανθρώπους. Μπορεί το έπαθλο να το κέρδισαν οι Κόκκινοι, αλλά η παραγωγή βλέποντας τους συγγενείς των Μπλε να «υποφέρουν» τους παραχώρησαν ένα τέταρτο στον καθένα για να μιλήσουν...

Μεταξύ άλλων, στον Άγιο Δομίνικο βρέθηκε και η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, σύντροφος του Ηλία Μπόγδανο. Η σχέση του μοντέλου με τον τραγουδιστή είναι πολύ δυνατή ενώ κρατάει από το 2021, λίγο πριν εκείνος ταξιδέψει για πρώτη φορά ως παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης.

Η στιγμή που κάθισαν κοντά ο ένας στον άλλον στο τραπέζι ήταν πολύ συγκινητική και μάλιστα ο παίκτης του ριάλιτι δεν σταμάτησε να κλαίει με την αποκάλυψη της συντρόφου του.

Συγκεκριμένα, η Αλεξάνδρα του εκμυστηρεύτηκε πως μια καλή τους φίλη περιμένει παιδάκι κι εκείνος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκριά του.

Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου: Η στιγμή που του ανακοινώνει στην κάμερα του Survivor τα νέα

Λίγο αργότερα, ο Ηλίας σχολίασε την συνάντησή του με την Αλεξάνδρα, στο συμβούλιο του νησιού λέγοντας χαρακτηριστικά:

Ηλίας για Αλεξάνδρα: «Είναι ο άνθρωπος που θα περάσω την υπόλοιπη ζωή μου»

«Μόνο και μόνο που την κράταγα στα χέρια μου και την φίλαγα δεν μπορούσα να το πιστέψω πραγματικά. Μου είπε τα καλύτερα νέα που θα μπορούσα να ακούσω, ότι δεν υπάρχει τίποτα που να πρέπει να ανησυχώ, όλα έξω πάνε καλά. Έχουμε κλείσει διακοπές ταξίδια όλη η ζωή είναι δικιά μας. Κοιτώντας πάλι τα μάτια της συνειδητοποιώ πόσο τυχερός είμαι που έχω βρει τον άνθρωπο που θα περάσω μαζί του την υπόλοιπη ζωή μου».

(Δείτε εδώ όλους τους παίκτες να μιλάνε με τους συγγενείς τους)