Survivor All Star highlights 1/6: Το σχόλιο περί... εγκυμοσύνης της Μαριαλένας, τα κλάματα και η αποχώρηση

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star highlights 1/6: Το σχόλιο περί... εγκυμοσύνης της Μαριαλένας, τα κλάματα και η αποχώρηση

Στο χθεσινό 1/6 επεισόδιο του Survivor All Star Μπλε και Κόκκινοι είδαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, αφού μερικοί κανόνες είναι για να... σπάνε. Στο τέλος όμως ένας παίκτης αποχώρησε.

Αναλυτικά τα 1/6 highlights του Survivor All Star

"Πνίγηκε" στο κλάμα η Μελίνα Μεταξά για τον πατέρα της

Όλοι, μιλούσαν για τις αγκαλιές και τα δάκρυα που έριξαν βλέποντας τους γονείς και τους συντρόφους τους στον Άγιο Δομίνικο για πρώτη φορά μετά από πέντε μήνες, με την Μελίνα Μεταξά να μην μπορεί να συνέλθει και να βγάλει από το μυαλό της την εικόνα του πατέρα της, ο οποίος μόλις βγήκε από το βανάκι πέταξε κάτω την μαγκούρα του και έκανε μερικά βήματα χωρίς εκείνη για να αγγίξει την κόρη του. Ήταν μία από τις πιο δυνατές εικόνες που έχουν προβληθεί ποτέ στο ριάλιτι επιβίωσης!

Έβαλε δηλαδή, ξανά τα κλάματα μιλώντας για εκείνον, εξηγώντας πως θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να κερδίσει η ομάδα της το έπαθλο της επικοινωνίας, κάτι που δήλωσαν και όλοι οι συμπαίκτες της.

Το ίδιο ισχύει, όμως και για τους Μπλε, καθώς και εκείνοι "καίγονται" για να απολαύσουν μερικές στιγμές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, με αποτέλεσμα η αγωνία να "χτυπάει" κόκκινο!

Αξίζει να σημειωθεί πως σε μία τόσο σημαντική στιγμή, οι Μαχητές και οι Διάσημοι έχουν απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο, καθώς αλληλοκατηγορούνται για φωνές και ουρλιαχτά στον πάγκο που τους προσβάλλουν, διότι όλοι παλεύουν για τον ίδιο ιερό σκοπό και η νίκη κάποιων είναι η χειρότερη ήττα για τους αντιπάλους.

Διέκοψε τον αγώνα ο Τάκης - Η ανακοίνωση του Λιανού για τον Μπόγδανο

Μπλε και Κόκκινοι οδηγήθηκαν στον νέο στίβο μάχης ώστε να αγωνιστούν για να κερδίσουν το έπαθλο της επικοινωνίας και να περάσουν ώρες ατελείωτες τρώγοντας με τις οικογένειές τους.

Ο αγώνας, λοιπόν, ξεκίνησε και στα πρώτα ματσαρίσματα οι Διάσημοι πήραν το προβάδισμα. Όταν όμως μπήκε στο race ο Νίκος Μπάρτζης με τον Τάκη Καραγκούνια, έγινε η ανατροπή και οι Μαχητές γέμισαν ελπίδα και άρχισαν να πανηγυρίζουν.

Ο Ηλίας Μπόγδανος έτρεξε, μάλιστα, πάνω στον συμπαίκτη του και ο Καραγκούνιας βρήκε την αφορμή να τον κατηγορήσει, λέγοντας πως επιδίωξε να τον χτυπήσει με τον τρόπο που στράφηκε προς τον συμπαίκτη του. Η παραγωγή τον άκουσε και έτσι ο αγώνας διεκόπη για λίγο, μέχρι που ο Γιώργος Λιανός επέστρεψε με την απόφαση.

Ο παρουσιαστής, λοιπόν, εξήγησε πως οι ισχυρισμοί του Τάκη δεν βρίσκουν έδαφος, αφού οι κάμερες δείχνουν πως ο Ηλίας ούτε που τον ακούμπησε περνώντας από δίπλα του. Έτσι το ματς συνεχίστηκε κανονικά.

Τραυματίστηκε ο Τάκης και εξαγριώθηκαν οι Μαχητές - Σταμάτησε στη μέση ο αγώνας

Ο αγώνας ήταν από τους πιο σημαντικούς, καθώς πρόκειται για συνάντηση με τις οικογένειες και τους συντρόφους των παικτών και των δύο ομάδων, επομένως η συναισθηματική φόρτιση είναι μεγάλη και όλοι θέλουν να κερδίσουν.

Ο Τάκης Καραγκούνιας, ωστόσο, φαίνεται πως ήταν πολύ επηρεασμένος ψυχολογικά και δεν μπορεί να αντέξει την ήττα, γι' αυτό και κάθε φορά που έχανε, έφευγε από τον στίβο μάχης φωνάζοντας και κοπανώντας τα αντικείμενα που υπήρχαν γύρω του.

Κέρδισαν αλλά... - Τι συμβαίνει με τις οικογένειες των παικτών στον Άγιο Δομίνικο

Τον (31/5) αγώνα τον κέρδισαν οι Κόκκινοι, ωστόσο, μετά από δύο διακοπές του παιχνιδιού, οι Μπλε κέρδισαν την δεύτερη φορά και έτσι πήγαν αμέσως και σε τρίτο race. Η ένταση ήταν τεράστια και η αγωνία κάθε λεπτό μεγάλωνε, διότι από το 1-1 πήγε στο 2-2 και συνέχισε το ματς να προχωρά πόντο πόντο, μέχρι που οι διαγωνιζόμενοι οδηγήθηκαν σε flag race.

Αφού, λοιπόν, ξεκίνησαν να τρέχουν ο Μπόγδανος και η Μελίνα, έδωσαν τα χέρια τους στην Σταυρούλα και τον Σάκη αντίστοιχα και οι δυο τους έφτασαν στον στόχο, που είχαν επιλέξει οι Μαχητές, εφόσον έδειχναν να το έχουν βρει καλύτερα. Εκεί είναι που έγινε και η ανατροπή!

Ο Σάκης Κατσούλης κατάφερε να ρίξει όλες τις μπάλες πρώτος και να περάσει το τελευταίο εμπόδιο και έτσι εκείνοι κέρδισαν. Εμείς, φυσικά, σας είχαμε ήδη ενημερώσει γι' αυτό. Η Μαριαλένα, μάλιστα, από την χαρά της που ο σύντροφός της έφερε τη νίκη ούρλιαξε: «Αυτό τον άντρα πρέπει να τον παντρευτώ».

Οι Μαχητές αμέσως ξέσπασαν σε κλάματα και δε μπορούσαν να παρηγορηθούν με τίποτα, όμως ο Γιώργος Λιανός τους έκανε μία ανακοίνωση που τα αλλάζει όλα. Μπορεί οι κανόνες να ήθελαν τους χαμένους να επιστρέφουν στην καλύβα, μόνοι τους, όμως όπως είπε και ο ίδιος, οι κανόνες είναι για να σπάνε και έτσι και εκείνοι θα μπορέσουν έστω για ένα τέταρτο να δουν τους ανθρώπους τους που έκαναν τόσο δρόμο για εκείνους.

«Θα κάνετε παιδάκι;» - Η αντίδραση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη σε ερώτηση της μητέρας της για τον Σάκη Κατσούλη

Οι συζητήσεις τους, λοιπόν, προβλήθηκαν μία μία και κάποιες από αυτές έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η σύντροφος του Ηλία Μπόγδανου, για παράδειγμα, πέρα από τη συγκίνηση που ένιωσε που είδε τον καλό της πέντε μήνες μετά, δήλωσε μπροστά στην κάμερα πως εκείνος μύριζε τέλεια, σε αντίθεση με αυτό που περίμενε να νιώσει.

Ο Τάκης Καραγκούνιας, από την άλλη πλευρά, είδε την κόρη του και πόσο αυτή είχε μεγαλώσει. Γέλασε πολύ με τις ατάκες της για το παιχνίδι, αλλά του ήρθε "κεραμίδα" η αποκάλυψη πως στο 11χρονο αυτό κορίτσι αρέσει πολύ ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, λοιπόν, ήδη εδώ στο ouweekly.gr, ο παίκτης αυτός δεν είναι άλλος από τον Τάκη Καραγκούνια! Μπορεί να μην το ήθελε, όμως το κοινό έκρινε πως εκείνος πρέπει να επιστρέψει στην Ελλάδα και αυτό θα κάνει.

Κατά την ανακοίνωση του ονόματός του ο Νίκος Μπάρτζης φώναξε δυνατά: «Ναι!», προκαλώντας την έντονη αντίδραση του μισθοφόρου, όμως Γιώργος Λιανός ζήτησε να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να δείξουν όλοι σεβασμό προς το πρόσωπό του, ιδιαίτερα μετά από μία τόσο δύσκολη μέρα.