Survivor All Star highlights 31/5: Ζήτησε να αποχωρήσει ο Τάκης! Τα κλάματα και οι καβγάδες στον αγώνα

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star highlights 31/5: Ζήτησε να αποχωρήσει ο Τάκης! Τα κλάματα και οι καβγάδες στον αγώνα

Το χθεσινό 31/5 επεισόδιο του Survivor All Star ήταν γεμάτο κλάματα και εντάσεις. Οι σύντροφοι και οι συγγενείς των παικτών βρέθηκαν στον Άγιο Δομίνικοι και Μπλε με Κόκκινους τα έδωσαν όλα για όλα με σκοπό τη νίκη. Έχουμε τα highlights του τι συνέβη.

Αναλυτικά τα 31/5 highlights του Survivor All Star

«Αγάπη μου, κάνε υπομονή, σ' αγαπάω» - Κλάμα & σπαραγμός! Έπεσαν στην άμμο αγκαλιάζοντας τους συγγενείς τους

Oι παίκτες της Μπλε και της Κόκκινης ομάδας άρχισαν να συζητούν μεταξύ τους για το μεγάλο έπαθλο που τους ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στο συμβούλιο.

Όλοι σκέφτονταν ταξίδια, φαγητό σε φανταχτερά εστιατόρια και εντυπωσιακές δραστηριότητες, ωστόσο κανείς δεν περίμενε αυτό που συνέβη. Λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας, ένα μαύρο βανάκι εμφανίστηκε μπροστά τους, και ο παρουσιαστής τους εξήγησε πως οι νικητές θα ανέβαιναν σε αυτό και θα έφευγαν για Κούβα. Ο ενθουσιασμός ήταν τεράστιος, όμως, η χαρά κόπηκε απότομα και ξεκίνησαν ξανά οι σκέψεις όταν ο Λιανός τους εξήγησε πως τους είπε ψέματα.

Τον κοιτούσαν απορημένοι και περίμεναν να δουν τι θα συμβεί, μέχρι που τους εξήγησε πως δεν θα φύγει κανείς και πως αντιθέτως στο βανάκι βρίσκονται τα αγαπημένα τους πρόσωπα που έφτασαν από την Ελλάδα. Αμέσως όλοι ξέσπασαν σε κλάματα, με τον Τάκη Καραγκούνια ειδικά να σπαράζει για την κόρη του.

Ο παρουσιαστής τότε τους εξήγησε πως όλοι θα είχαν χρόνο για μία αγκαλιά με τις οικογένειες και τους συντρόφους τους πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, αλλά μόνο αυτοί που θα κερδίσουν τον αγώνα θα περάσουν πραγματικό χρόνο με εκείνους. Ένας ένας, λοιπόν, βγήκαν από το αμάξι και οι παίκτες έτρεχαν προς τα πάνω τους φωνάζοντας!

«Θέλω να φύγω, τελείωσε» - Αποχωρεί ο Τάκης μετά τη συνάντηση με τη κόρη του; Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Ο Τάκης Καραγκούνιας, ήταν τραγική φιγούρα μπροστά στους υπόλοιπους, καθώς βλέποντας την κόρη του ούρλιαζε και έλεγε πως δεν αντέχει άλλο και θέλει να αποχωρήσει από το παιχνίδι, καθώς δεν αντέχει να βρίσκεται πια ανάμεσα σε ψεύτες και το μόνο που θέλει είναι να βρίσκεται κοντά στην Ραφαηλία του για την οποία έχει κάνει όλο αυτό τον δρόμο.

Παρόλα αυτά, αφού ο Γιώργος Λιανός του έδωσε λίγο χρόνο να συνέλθει, ο ίδιος έμεινε για να αγωνιστεί ακούγοντας και την ανακοίνωση του παρουσιαστή για τον τρόπο που θα διεξαχθεί το run ώστε να υπάρξει νικήτρια ομάδα.

Ο ίδιος, λοιπόν, εξήγησε πως θα πραγματοποιηθούν δύο αγώνες και όποια ομάδα κερδίσει και τους δύο, θα είναι και αυτή που θα μείνει για ώρες με την οικογένειά της, τρώγοντας μάλιστα νόστιμα φαγητά. Εάν φτάσουν στο 1-1 θα πρέπει να αγωνιστούν και τρίτη φορά, άλλη μία μέρα.

Όσον αφορά τους χαμένους... εκείνοι δυστυχώς, θα έχουν να θυμούνται τις αγκαλιές που έκαναν με τους ανθρώπους τους αυτά τα λίγα λεπτά σήμερα, καθώς δεν θα κερδίσουν τίποτα.

Εκτός ο Κωνσταντίνος Βασάλος - "Στο κόκκινο" η ένταση ανάμεσα σε Μαχητές & Διάσημους

Με το που ξεκίνησε, λοιπόν, ο αγώνας η Στέλλα πήρε τον πρώτο πόντο και πανηγύρισε για τους ανθρώπους της και συγκεκριμένα τον αδερφό της, ο οποίος περιμένει να την δει, κάτι που εκνεύρισε την Μαριαλένα, η οποία της έβαλε της φωνές εξηγώντας της πως αυτό είναι προσβολή.

Είναι φανερό, λοιπόν, πως η ένταση είναι μεγάλη και κανείς δεν "σηκώνει" πολλά πολλά, από τη στιγμή που τους περιμένει το καλύτερο έπαθλο όλων των εποχών.

Όμως, οι εντάσεις δεν σταμάτησαν εκεί. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποχώρησε χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα υγείας με αποτέλεσμα οι Κόκκινοι να πάρουν πέναλτι, ενώ στη συνέχεια σκέφτηκε να αποχωρήσει και η Μελίνα Μεταξά, προκαλώντας μεγάλη ανησυχία στην ομάδα της.

Δεν άντεχε το βάρος της ήττας που μπορεί να έφερνε και γι' αυτό κατέρρευσε, με τον Σάκη Κατσούλη να την πείθει πως πρέπει να τα δώσει όλα για να δει τον μπαμπά της, καθώς δεν έκανε όλο αυτό τον δρόμο προς τον Άγιο Δομίνικο για να την αποσυντονίσει και να την "διαλύσει". Έτσι, πήρε τα πάνω της και δεν "κρέμασε" την ομάδα της.

Ένα βήμα πιο κοντά στις οικογένειές τους - Αυτή η ομάδα κέρδισε τον πρώτο αγώνα για το έπαθλο επικοινωνίας

Το πρώτο race έκλεισε με την νίκη των Κόκκινων, παρόλο που ο αγώνας γενικότερα πήγε πόντο πόντο. Μετά, όμως, άρχισαν να συμβαίνουν η μία αναποδιά μετά την άλλη, με αποτέλεσμα οι Διάσημοι να χάσουν την "σπίθα" τους και να είναι έτοιμοι να τα παρατήσουν.

Μπήκαν, ωστόσο, στο δεύτερο race, αφού συζήτησαν μεταξύ τους και ο ένας "σήκωνε" τον άλλο, με περισσότερο πάθος για τη νίκη, και έτσι εκεί που ήταν έτοιμοι να περάσουν σε τρίτο ματς, η Μελίνα Μεταξά έφερε τον νικητήριο πόντο και οι Κόκκινοι βρίσκονται πιο κοντά στους ανθρώπους τους.

Οι πανηγυρισμοί τους ενόχλησαν τους Μπλε, διότι προηγουμένως εκείνοι ήταν που παραπονιούνταν για τις φωνές των Μαχητών σε κάθε νίκη και τους θεωρούσαν προσβλητικούς.

Δείτε εδώ ποια ομάδα θα κερδίσει το αγώνισμα και θα περάσει χρόνο μαζί τους, τελικά.