Επέτειος γάμου για την Ιωάννα Σιαμπάνη & τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο: «Αγάπη της ζωής μου...» - Το τρυφερό δώρο που της έκανε

Η φωτογραφία αγκαλιά με τον γιο τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Σήμερα, Τρίτη 4/7, είναι ημέρα χαράς για την Ιωάννα Σιαμπάνη και τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο, διότι πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος από την ημέρα που οι δυο τους ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου (δείτε εδώ το εντυπωσιακό διχτυωτό νυφικό της επιχειρηματία).

Το γιόρτασαν, λοιπόν, αγκαλιά με τον γιο τους, τον μικρό Φώτη (δείτε εδώ την φωτογραφία από τη στιγμή του θηλασμού), ενώ όπως δημοσίευσε η μελαχρινή influencer στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ο καλός της της έκανε δώρο ένα τεράστιο μπουκέτο με λευκά τριαντάφυλλα και άλλα άνθη.

Η τρυφερή ανάρτηση της Ιωάννας Σιαμπάνη για την επέτειο γάμου με τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο

«Χαρούμενη επέτειο γάμου αγάπη της ζωής μου», έγραψε, μάλιστα, στο προφίλ της και γέμισε με ευχές από τους ακόλουθούς της στα σχόλια.

Ιωάννα Σιαμπάνη Τζίμης Σταθοκωστόπουλος επέτειος
Instagram / Ιωάννα Σιαμπάνη

Ιωάννα Σιαμπάνη Σταθοκωστόπουλος επέτειος δώρο
Instagram / Ιωάννα Σιαμπάνη

Φωτογραφίες και βίντεο από την βάφτιση του γιου τους

Την Κυριακή 4/6, πέρα από τον γάμο του Λούκα Γιώρκα με την Βασιλική Σαμπάση (δείτε εδώ φωτογραφίες και βίντεο από το μυστήριο και το γλέντι), πραγματοποιήθηκε και η βάφτιση του μικρού γιου του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου και της Ιωάννας Σιαμπάνη.

Η τελετή έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα και δίπλα στο υπέρλαμπρο ζευγάρι στεκόταν όλη την ώρα ο νονός του αγοριού, Νίκος Οικονομόπουλος, ντυμένος με μαύρο πουκάμισο και λευκό παντελόνι και παπούτσια. Ο τραγουδιστής είναι φίλος των γονιών και έδωσε στο βαφτιστήρι του το όνομα του πατέρα του επιχειρηματία που έφυγε από τη ζωή ξαφνικά, πριν από δύο χρόνια, Φώτιος.

Πέρα από την οικογένεια, στην ευτυχισμένη αυτή μέρα της Σιαμπάνη και του Σταθοκωστόπουλου βρέθηκαν και πολλοί καλοί φίλοι τους, ανάμεσα στους οποίους είναι και η Ελευθερία Ελευθερίου και η Αμαρυλλίς με το δικό της παιδί (δείτε εδώ ποιος είναι ο πατέρας του και επί 14 χρόνια σύντροφός της).

Σταθοκωστόπουλος Σιαμπάνη Οικονομόπουλος παιδί

Σταθοκωστόπουλος Σιαμπάνη Οικονομόπουλος παιδί βάφτιση

Σταθοκωστόπουλος Σιαμπάνη παιδί βάφτιση

Σταθοκωστόπουλος Σιαμπάνη παιδί

Ελευθερία Ελευθερίου Σταθοκωστόπουλος Σιαμπάνη Οικονομόπουλος βάφτιση

Αμαρυλλίς βάφτιση παιδιού Σταθοκωστόπουλου Σιαμπάνη

Μετά το μυστήριο, φυσικά, ακολούθησε γλέντι, με τον νονό να τραγουδά στο πνευματικό του παιδί το κομμάτι του "Για κάποιο λόγο", συγκινώντας όλους τους καλεσμένους.

Μιλώντας στις κάμερες ο ίδιος, δήλωσε: «Εύχομαι στο μωρό να ζήσει να ευτυχήσει και να είναι πάντα ένας πολύ καλός Χριστιανός».