«Μην το ψάχνετε, θέλουμε όλοι να φύγουμε...» - Τα συγκινητικά λόγια του Αρναούτογλου για το φινάλε του The 2night show

«Πρώτα ο Θεός θα είμαστε και του χρόνου μαζί»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Μην το ψάχνετε, θέλουμε όλοι να φύγουμε...» - Τα συγκινητικά λόγια του Αρναούτογλου για το φινάλε του The 2night show

Αυλαία έριξε χθες 4/7 η late night εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night show. Για ακόμη μια τηλεοπτική χρονιά, ολοκληρώθηκε με επιτυχία έχοντας φιλοξενήσει στο πλατό πολλά δημόσια πρόσωπα και έχουμε δει να γίνονται πολλές αποκαλύψεις.

Το βράδυ της Τρίτης λοιπόν, λίγο πριν υποδεχτεί τους καλεσμένους τους, ο παρουσιαστής θέλησε να πει δυο λόγια για το "πείραμα" όπως χαρακτήρισε την εκπομπή, η οποία ξεκίνησε πριν περίπου 10 χρόνια.

Τα λόγια του Αρναούτογλου για το φινάλε του The 2night show

«Τελευταία εκπομπή σήμερα, μην το ψάχνετε, θέλουμε όλοι να φύγουμε. Μαζέψαμε έτσι κάποιους ανθρώπους που αγαπάμε. Θα ξεκινήσουμε με ένα πείραμα, γιατί στο κάτω-κάτω της γραφής όλο αυτό ήταν ένα πείραμα νυχτερινό πριν 7-8 χρόνια μαζί με τα "Καρντάσιανς" πριν από περίπου ξέρω γω 10 χρόνια. Ένα πείραμα που απ’ ό,τι φαίνεται βγήκε και θέλουμε να σας πούμε ένα πολύ μεγάλο "ευχαριστώ", γιατί από ένα πείραμα κατέληξε σε τόσα χρόνια εκπομπή. Και πρώτα ο Θεός θα είμαστε και του χρόνου μαζί», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχοντας στο πλευρό του μερικούς από τους συνεργάτες του.

Οι καλεσμένοι στο φινάλε

Οι alcatrash επέστρεψαν

«Δεν μας αγχώνει καθόλου που του χρόνου θα είμαστε εκτός τηλεόρασης. Θεωρώ ότι θα είναι πολύ καλύτερα, έκλεισε ένας κύκλος, θεωρώ θα είναι πολύ καλύτερα», ανέφεραν αρχικά τα μέλη του συγκροτήματος.

«Ήμασταν 5 χρόνια κάθε μέρα μέσα σε ένα concept. Όσο ωραία και να ήταν, έκλεισε ένας κύκλος, είναι κουραστικό», είπε ο Κωνσταντίνος Παπασπυρόπουλος.

«Θα μας λείψει σίγουρα, λένε μαλ@κιες. Βέβαια, εσύ μας είχες προειδοποιήσει. Τη μέρα πριν κλείσουμε να πάμε μου λες "το καθημερινό είναι παγίδα, έχει τα καλά του, θα πάθεις εξάρτηση, θα είναι η κούραση πολύ μεγάλη"», σχολίασε ο frontman των Alcatrash, Πέτρος Πυλαρινός.

«Εάν μας έλεγαν πριν από 5 χρόνια ότι θα κάνουμε καθημερινό, μεσημεριανό πρόγραμμα με τον Νίκο, που εμείς μέχρι εκείνη τη στιγμή τα μεσημεριανά τα είχαμε στο μυαλό μας κάτι εκπομπές που έκαναν η κυρία Στεφανίδου, η κυρία Λαμπίρη, θα σου λέγαμε "είσαι τρελός" Οπότε ποτέ μη λες ποτέ», αποκάλυψε ο Πέτρος Πυλαρινός.

Οι αποκαλύψεις της Κατσαφάδου

«Μου είχαν κάνει πρόταση να φύγω σε πολύ μεγάλη πολυεθνική στο εξωτερικό, στο Βέλγιο, και λέω όχι. Θα βάλω την ελληνική ψυχή μαζί με το πάντρεμα των γνώσεων και θα κάνουμε θαύματα. Η ελληνική ψυχή πάλλεται μέσα στις κρέμες και δεν συγκρίνεται με καμία άλλη χώρα για μένα και ήθελα να το αποδείξω για τα ελληνικά μυαλά», ανέφερε αρχικά για την πρόταση που της είχε γίνει, η Δήμητρα Κατσαφάδου.

«Όταν άνοιξα το μαγαζί ήμασταν μόνο εγώ και η Αθηνά μου, οι δυο μας. Τότε δεν είχα να την πληρώσω, είχα ένα τεφτέρι σαν τον Ζήκο. Τώρα έχω 250 υπαλλήλους, το χαίρομαι. Τώρα η Αθηνά είναι επικεφαλής, διευθύντρια παραγωγής διοικεί και έχει από κάτω της 100 άτομα. Έχουμε 50 καταστήματα», αποκάλυψε για το μαγαζί της.

Και αποκάλυψε για τις διαρρήξεις που έγιναν στο κατάστημα της: «Μας έσπασαν 2-3 φορές το μαγαζί. Δεν έκλεψαν το ταμείο, δεν πήραν λεφτά. Πήραν τα προϊόντα και τα μεταπούλησαν. Δηλαδή είναι απίστευτο αυτό που έγινε».

Τα δάκρυα της Ελευθερίας Ελευθερίου

Σε ερώτηση για την προσωπική της ζωή και συγκεκριμένα για τον Μάριο Πρίαμο, η Ελευθερία Ελευθερίου "λύγισε" και βούρκωσε για τα όσα βίωσε στην παραλία του Άγιου Δομίνικου μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους.

«Δυστυχώς τα πράγματα δεν έγιναν όπως τα περίμενα αλλά στάθηκα δυνατή στο να αντιμετωπίσω μια κατάσταση. Ήξερα πως ό,τι και να γινότανε θα κρινότανε. Εκεί πέρα, θέλοντας ή μη, όλοι θέλουν να συμμετέχουν στο δικό σου πρόβλημα και εκεί από πάνω έπεσαν όλοι οι παράγοντες», σχολίασε αρχικά για την προσωπική της ζωή.

«Δεν ξέρεις ποτέ πώς θα είναι οι συνθήκες και δεν ξέρεις πώς θα φερθείς σε μια περίεργη φάση αλλά και πώς θα αντιδράσει και ο άλλος. Από τις ανθρώπινες συμπεριφορές μου βγαίνουν παράπονα. Ήταν πολύ περίεργο. Δεν μου αρέσει να κάνω υπερέκθεση της προσωπικής μου ζωής», πρόσθεσε και δάκρυα έτρεξαν από τα μάτια.

Δείτε επίσης: «Πάμε τώρα στο παρασκήνιο! 6:30 η ώρα τη νύχτα...» - Όσα έκαναν στη ζούγκλα Πρίαμος & Ελευθερίου