Survivor all star: «Πάμε τώρα στο παρασκήνιο! 6:30 η ώρα τη νύχτα...» - Όσα έκαναν στη ζούγκλα Πρίαμος & Ελευθερίου

Όσα αποκάλυψε ο Σπύρος Μαρτίκας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Πάμε τώρα στο παρασκήνιο! 6:30 η ώρα τη νύχτα...» - Όσα έκαναν στη ζούγκλα Πρίαμος & Ελευθερίου

Αποκαλυπτικός ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας στη συνέντευξη, που παραχώρησε την Τρίτη 6/6 στο Καλό μεσημεράκι με τoν πρώην παίκτη του Survivor all star να σπάει τη σιωπή του για γεγονότα, που δεν έχει δει το τηλεοπτικό κοινό.

Αρχικά ο ίδιος έδωσε το όνομα του παίκτη, που τραμπούκισε cameran στην καλύβα (δείτε τον εδώ) και στη συνέχεια αποκάλυψε παρασκήνια από τη σχέση - τσακωμούς ανάμεσα στην Ελευθερία Ελευθερίου και το Μάριο Πρίαμο.

Ο άγνωστος τσακωμός του Μάριου Πρίαμου με την Ελευθερία Ελευθερίου

«Μπαίνει η Ελευθερία μέσα κλαίει όλη τη νύχτα, έχει ξεσηκωθεί όλη η καλύβα, ο Μάριος έχει εξαφανιστεί στη ζούγκλα την αποφεύγει όλη τη νύχτα και πάμε τώρα στο παρασκήνιο! 6:30 η ώρα τη νύχτα, έξω από τις κάμερες γίνεται ένας καυγάς αδιανόητος μεταξύ Ελευθερίας και Μάριου...που είσαι, γιατί δεν είσαι εδώ, ξεσηκώνεται όλη η καλύβα, ακραίος καυγάς, ακραία η συμπεριφορά και των δύο και μετά εμφανίζονται οι κάμερες.

Αλλά αυτό το σημαντικό γεγονός, που δεν έχετε δει είναι αυτή η διαμάχη 6 η ώρα...είναι αναστατωμένη όλη η ομάδα! Και όταν γίνεται αυτό τις 6 το πρωί μέχρι τις 10-11 πριν το αγώνισμα, έχω ένα Μάριο εξαφανισμένο και μία Ελευθερία να κλαίει όλη την ώρα, έλα ξηγήσου, παρ' την και μην αναστατώνεται τους υπόλοιπους, γιατί εμείς δεν γνωρίζουμε...

Τα βρήκανε και εκεί, που τα βρήκανε, έρχεται το δεύτερο ψέμα, που λέει ο Νίκος Μπάρτζης είδα την Ελευθερία και τον Μάριο να...Έγινε; Έγινε; Δεν απάνταγε! Όχι δεν έγινε γιατί ήταν και άλλοι εκεί...μόνο ο Μπάρτζης το είδε; Ήταν και άλλοι πολλοί...», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Η αποκάλυψη του Μαρτίκα για το παρασκήνιο της αποβολής Δαλάκα & Ασημίνας

«Όταν πήγα στο παιχνίδι είχα δεθεί αρκετά με τον Μπάρτζη και τον Στάθη, γιατί ήμασταν μαζί από πέρυσι και θέλαμε τον Μπάρτζη να έρθει στην παρέα μας για να δούμε τι γίνεται γιατί εγώ είχα καταλάβει τι σημαίνει Μπάρτζης από το '21. Γιατί πολύ κλάμα και στρατηγική του κακομοίρη. Δεν την είχα ξαναζήσει ποτέ. Είμαστε στο συμβούλιο και κλαίει ο Μπάρτζης δίπλα μου και λέω "Τι έγινε κλαις;" και μετά το συμβούλιο του λέω "Παραλίγο να σε πιστέψω κι εγώ" και μου λέει "On camera δείχνω αυτά που φαίνονται" και του λέω "Άρα δεν κλαις τώρα;" και μου λέει "Όχι μια χαρά είμαι".

Μαθαίνουμε, λοιπόν, τι σημαίνει Μπάρτζης και ξαφνικά βλέπω τον Μπάρτζη στην παραλία να τρέμει ολόκληρος όλη μέρα. Λέω "Τι έπαθες; Τι σόου έχουμε;" Πάμε στο συμβούλιο και λέει ότι είδε την Ασημίνα με κινητό. Δεν την είδε ποτέ την Ασημίνα με κινητό, πότε δεν υπήρξε η Ασημίνα με κινητό. Ήταν οσκαρική η εκτέλεση όσων είπε στο συμβούλιο, αλλά ήταν και οσκαρική η εκτέλεση για τον διωγμό των δύο κοριτσιών. Να ξεσηκωθούν οι πάντες, οπότε ή εκείνες ή εμείς, οι υπόλοιποι που ο Μπάρτζης παρακίνησε.

Υπήρχαν ενδείξεις, απλά εκείνη τη στιγμή το επιχείρημα ότι είδα την Ασημίνα με κινητό δεν ίσχυε. Υπήρχαν ενδείξεις ότι τρώνε τα κορίτσια, κάτι συμβαίνει, και βρέθηκαν και κάποια μηνύματα σε κινητά local, που ξεσκονίστηκαν όλα, και απλά ήταν ότι ο local μίλαγε με κάποιον στην Ελλάδα γνωστό τους και θα τους βοηθούσε στο να φάνε. Αυτό ήταν. Όχι ότι υπήρχε επικοινωνία για να μάθουν τα κορίτσια τι συμβαίνει έξω από το παιχνίδι. Τα κορίτσια θα μπορούσαν να μην είχαν φύγει. Αλλά το παιχνίδι παίχτηκε πίσω από τις κάμερες. Υπήρχαν εκβιασμοί!», είπε.