«Μας είχες προειδοποιήσει...» - Η αποκάλυψη των Alcatrash για το τέλος της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι

«Ήμασταν 5 χρόνια κάθε μέρα μέσα σε ένα concept»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Μας είχες προειδοποιήσει...» - Η αποκάλυψη των Alcatrash για το τέλος της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι

Οι Alcatrash επέστρεψαν στον "τόπο του εγκλήματος". Το συγκρότημα βρέθηκε καλεσμένο στο φινάλε του The 2night show, εκεί όπου ξεκίνησαν την τηλεοπτική τους καριέρα και θυμήθηκαν με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου τα παλιά.

Μεταξύ άλλων, μίλησαν για το οριστικό τέλος της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι όπου τραγουδούσαν εδώ και 5 χρόνια (δείτε τα συγκινητικά λόγια του Νίκου Μουτσινά).

Αποκάλυψαν τι θα συμβεί με το τηλεοπτικό τους μέλλον, αν δηλαδή τους δούμε σε κάποια άλλη εκπομπή, ενώ εξέφρασαν τα συναισθήματα τους για τον κύκλο αυτό που έκλεισε.

Οι αποκαλύψεις των Alcatrash

«Δεν μας αγχώνει καθόλου που του χρόνου θα είμαστε εκτός τηλεόρασης. Έκλεισε ένας κύκλος, θεωρώ θα είναι πολύ καλύτερα», ανέφεραν αρχικά τα μέλη του συγκροτήματος.

«Ήμασταν 5 χρόνια κάθε μέρα μέσα σε ένα concept. Όσο ωραία και να ήταν, έκλεισε ένας κύκλος, είναι κουραστικό», είπε ο Κωνσταντίνος Παπασπυρόπουλος.

«Θα μας λείψει σίγουρα, λένε μαλ@κιες. Βέβαια, εσύ μας είχες προειδοποιήσει. Τη μέρα πριν κλείσουμε να πάμε μου λες "το καθημερινό είναι παγίδα, έχει τα καλά του, θα πάθεις εξάρτηση, θα είναι η κούραση πολύ μεγάλη"», σχολίασε ο frontman των Alcatrash, Πέτρος Πυλαρινός.

«Εάν μας έλεγαν πριν από 5 χρόνια ότι θα κάνουμε καθημερινό, μεσημεριανό πρόγραμμα με τον Νίκο, που εμείς μέχρι εκείνη τη στιγμή τα μεσημεριανά τα είχαμε στο μυαλό μας κάτι εκπομπές που έκαναν η κυρία Στεφανίδου, η κυρία Λαμπίρη, θα σου λέγαμε "είσαι τρελός" Οπότε ποτέ μη λες ποτέ», αποκάλυψε ο Πέτρος Πυλαρινός.

Η συγκινητική ανάρτηση του Πέτρου Πυλαρινού για το τέλος της εκπομπής

«Σήμερα είναι Δευτέρα. Όλες λοιπόν τις καθημερινές όταν πηγαίνει το ρολόϊ σας 3:00 , να σκέφτεστε όπως κι εγώ, ότι ο Νίκος έφτιαξε κάτι τόσο όμορφο έβαλε μέσα τη Βάνια, εμάς, και με μια ομάδα όνειρο ζήσαμε κάτι που δεν είναι πια δικό μας. Είναι δικό σας. Όποτε πάμε μαζί: Παπάκι Alcatrash.band Παπάκι… (Δικό σας)», έγραψε χαρακτηριστικά (δείτε εδώ την μακροσκελή ανάρτηση του Νίκου Μουτσινά).

Πέτρος Πυλαρινός Καλό Μεσημεράκι